You are here: Home / ΔΙΕΘΝΗ / Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «BLED STRATEGIC FORUM»
Στο Μπλεντ της Σλοβενίας μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο «Bled Strategic Forum» με θέμα «Αλληλεγγύη για τη Διεθνή Ασφάλεια» (Solidarity for Global Security).
Στο συνέδριο – στο οποίο πρόκειται να συζητηθούν υπάρχουσες και μελλοντικές προκλήσεις ασφαλείας στο διεθνές γεωστρατηγικό περιβάλλον – συμμετέχουν ηγέτες κρατών της περιοχής, υπουργοί και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι κρατών και διεθνών οργανισμών.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες με συμμετέχοντες αξιωματούχους.
Πηγή: Liberal.gr
Το είδαν: 95
















Leave a comment