ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΛΕ: ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 2-1 ΣΕΤ ΤΟΝ ΜΠΑΡΕΡ

Μετά από σκληρή μάχη που διήρκησε 2 ώρες και 22 λεπτά ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε δύσκολα και με ανατροπή του Γάλλου, Γκρεγκουάρ Μπεράρ, με 2-1 σετ (7-6(6), 4-6, 6-7 (3) και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Χάλε της Γερμανίας.

Αυτή την φορά ο Έλληνας πρωταθλητής δεν την… πάτησε όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες στη Στουτγκάρδη από έναν άλλο Γάλλο, τον Ρισάρ Γκασκέ, όταν έπεσε θύμα έκπληξης κι έμεινε εκτός με το… καλημέρα στη διοργάνωση.

Η μάχη… σώμα με σώμα συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, το οποίο κρίθηκε ξανά… στις λεπτομέρειες, με τον Τσιτσιπά να παίζει πιο ψύχραιμα στο τάι μπρέικ και να παίρνει τη νίκη παραχωρώντας μόνον τρεις πόντους. Με αυτό τον τρόπο έκανε το 2Χ2 απέναντι στον Μπαρέρ, το οποίο είχε νικήσει ξανά πριν από 5 χρόνια στο Wimbledon με 3-1.

Στο δεύτερο γύρο του τουρνουά ο Τσιτσιπάς θ΄ αντιμετωπίσει τον Χιλιανό, Νίκολας Γιάρι, ο οποίος νίκησε νωρίτερα τον Κορεντίν Μουτέ με 2-0 (6-3, 7-5).

Πηγή: Ζougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *