Breaking News
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ – “ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”
Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΕΛΙΑ: “ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ”
29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΡΙΤΗ, 28-4-26 ΚΑΙ ΩΡΑ: 8:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ»!
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4/26 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ», ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΘΙΩΤΗ, ΣΤΟ ART TV !
Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ NEWS (22/4/26) ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ !
ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
FNB OPINIOΝ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗΣ
Ο ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΩΝ: “ΚΑΘΑΡΙΣΕ” Ο ΤΖΙΜΑΣ 3-0 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ

Με επιβλητική νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φάση Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα Νέων (U19). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε της Εσθονίας με 3-0 στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, στο «Waterford Regional Sports Centre» (Γουότερφορντ) της Ιρλανδίας και στον οποίο μετέχουν επίσης η διοργανώτρια χώρα και η Σλοβακία.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ Στέφανος Τζίμας, ο οποίος σημείωσε τα πρώτα δύο τέρματα της «γαλανόλευκης» ομάδας σε διάστημα έξι λεπτών. Συγκεκριμένα, ο φέρελπις επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 21΄ από ασίστ του συμπαίκτη του στον «Δικέφαλο» Νίκου Σπυράκου και διπλασίασε στο 27΄, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο μέσος του Παναιτωλικού Βαγγέλης Νικολάου στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο επόμενος και καθοριστικός ως προς τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης αγώνας για την ελληνική ομάδα είναι το Σάββατο (25/3), απέναντι στη Σλοβακία.

Κίτρινες: Κάιτ, Κολόμποφ – Σπυράκος

Εσθονία (Άλο Μπέρενγκρουμπ): Νομ, Παλούταγια, Κάιτ, Κολόμποφ, Κανέ, Ότι (46΄ Σβεντόφσκι), Λουτς (70΄ Σμιρνόφ), Βέτκαλ, Σακάριας (55΄ Λέχτμετς), Σιλάμαα, Ουνάπου (90΄+6 Ορλόφ).

Ελλάδα (Τάσος Θέος): Μοναστηρνλής, Δεληγιάννης, Τασιουρας (46΄ Γεωργιάδης), Καλογερόπουλος, Κεραμίτσης, Σμυρλής (66΄ Σταυρόπουλος), Συμεωνίδης, Κώττας (66΄ Γκολφίνος), Σπυράκος, Τζίμας (73΄ Νικολάου), Γκούμας (73΄ Κυριόπουλος).

Πηγή: Ζougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner