ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΠΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι έκανε ένα αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Σαντορίνη-Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Nikola Tesla λόγω δυσλειτουργίας και διαρροής καυσίμων.

Ειδικότερα, το αεροσκάφος, ένα Boeing 737, με 80 επιβάτες, απογειώθηκε από τη Σαντορίνη με κατεύθυνση τις Βρυξέλλες πάνω από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, και στη συνέχεια έκανε ένα ημικύκλιο πάνω από το Sabac και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Όπως φαίνεται στον ιστότοπο Flight-radar, το πρόβλημα στο αεροπλάνο εμφανίστηκε ενώ πετούσε πάνω από την Τούζλα, οπότε αμέσως έκανε μια στροφή και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο αεροδρόμιο, το Βελιγράδι.

Photo: Pixabay

 

 

Πηγή:Cnn.gr

 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner