ΔΙΕΘΝΗ
«LOSER!»: Η ΚΑΥΣΤΙΚH ΑΠAΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒIΛΝΤΕΡΣ ΣΤΗ ΜHΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓAΝ

Με ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο απάντησε στη μήνυση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πρόσωπό του ο ακροδεξιός Ολλανδός πολιτικός Γκερτ Βίλντερς, χαρακτηρίζοντας τον Τούρκο πρόεδρο «loser» (σ.σ. αποτυχημένος) και λέγοντας πως «γύρισε ο κόσμος ανάποδα».

«Δηλαδή ο άνθρωπος που με αποκαλεί φασιστή και προηγουμένως κατονόμασε ολόκληρη την Ολλανδία φασιστική χώρα και κατάλοιπο του Ναζισμού πρόκειται να ασκήσει κατηγορίες εναντίον μου; (Γύρισε) ο κόσμος ανάποδα. Αποτυχημένος! (loser)».

Υπενθυμίζεται πως ο Ερντογάν προχώρησε σε μήνυση κατά του Βίλντερς εξαιτίας ανάρτησης που έκανε ο ακροδεξιός πολιτικός σε κοινωνικό δίκτυο.

Ο επικεφαλής του Κόμματος Ελευθεριών (PVV), ανέβασε προ ημερών στον λογαριασμό του στο Twitter ένα σκίτσο του προέδρου Ερντογάν, που παρέπεμπε στα επίμαχα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ του γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo, συνοδευόμενο από το μήνυμα: «τρομοκράτης».

Η μήνυση κατατέθηκε, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, στην εισαγγελία της Άγκυρας από το δικηγόρο του Τούρκου προέδρου Χουσεΐν Αϊντίν.

Στη μήνυση γίνεται λόγος για «προσβολή» του προέδρου της Τουρκίας.

Γκερτ Βίλντερς

Photo: (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Πηγή:Cnn.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *