ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ
HUAWEΙ P30 PRO: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η νέα ναυαρχίδα της Huawei για το 2019 έκανε την πρώτη της εμφάνιση και έχουμε την ευκαιρία να δούμε πώς στέκεται συγκριτικά με το P20 Pro.

Η Huawei, που τα τελευταία χρόνια έχει σταθερά ανοδική πορεία, έπειτα από την επιτυχία του P20 Pro και του Mate 20 Pro έχει ανεβάσει ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη.

Στο forum Weibo εμφανίστηκε απ’ ό,τι φαίνεται το νέο Huawei P30 Pro, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο. Ακόμα και τώρα, το P20 Pro είναι ένα από τα καλύτερα κινητά όσον αφορά τουλάχιστον τις φωτογραφικές του δυνατότητες, καθώς είναι στην κορυφαία θέση του site DxOMark.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό που είδαμε από κάποιες θήκες της νέας συσκευής, φαίνονται οι 4 κάμερες και η κάθετη τοποθέτησή τους μαζί με το φλας στο πίσω μέρος, ενώ στο μπροστινό φαίνεται εγκοπή σε σχήμα U.

Δείτε παρακάτω συγκριτικές φωτογραφίες με το P20 Pro, που εκτός από την διαφορετική εγκοπή, φαίνονται και τα μικρότερα bezels. Παράλληλα φαίνεται ότι δεν υπάρχει κουμπί στο μπροστινό μέρος, το οποίο πιθανώς σημαίνει ότι θα ενσωματώνει αισθητήρα κάτω από την οθόνη, όπως το Mate 20 Pro.

Πηγή: Zougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *