ΑΘΛΗΤΙΚΑ
EURO: ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Είμαστε μια ανάσα από την έναρξη της γιορτής του ποδοσφαίρου! Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεσπόζει παντού. Οι μπουκ έχουν βγάλει εδώ και καιρό αποδόσεις για την κατάκτηση του τροπαίου, και ήδη μπορείτε να δείτε προγνωστικα Euro για την πρεμιέρα!

Όσο πλησιάζουμε προς τη σέντρα και φυσικά όταν αρχίσει το μεγάλο πάρτι, οι αυξομειώσεις είναι δεδομένες ανάλογα με τα νέα που προκύπτουν και φυσικά τα αποτελέσματα. Ας ρίξουμε όμως εμείς μία πρώτη ματιά για τις αποδόσεις πάνω στη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Γαλλία: το πρώτο φαβορί

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο σύμφωνα με τους μπουκ. Η κατάκτηση της κορυφής του κόσμου, με τον τρόπο που ήρθε, το υλικό που υπάρχει, αλλά και την προσθήκη του Καρίμ Μπενζεμά, την καθιστούν φόβητρο, ούσα μία ομάδα με δύο σχεδόν ισάξιες επιλογές σε κάθε θέση. Η τιμή των τρικολόρ είναι στο 6.00.

Αγγλία: Με την αύρα του Κέιν

Είναι ίσως ο κορυφαίος στράικερ στον πλανήτη. Σίγουρα μέσα στους τρεις κορυφαίους. Ο επιθετικός της Τότεναμ ηγείται της προσπάθειας της Αγγλίας για να πάρει ένα Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έχει ημιτελικά και τελικό στη χώρα της, ενώ εντός νησιού θα παίξει τα περισσότερα παιχνίδια. Προσφέρεται στο.7.00.

Βέλγιο: Τώρα ή ποτέ;    

Ιδού το ερώτημα. Στο Μουντιάλ κατέκτησε την 3η θέση. Τώρα θέλει την υπέρβαση. Ευλογημένη γενιά με μία πληθώρα παικτών παγκόσμιας κλάσης. Μην ξεχνάμε ότι το 2018 ήταν το πιο ακριβές ρόστερ του Μουντιάλ, πάνω από αυτό παραδοσιακών δυνάμεων. Αν είναι καλά ο Ντε Μπρόινε και ο Αζάρ, τότε όλα είναι εφικτά. Στο 8.00 η κατάκτηση για τους κόκκινους διαβόλους, τελευταία μονοψήφια πριν ανέβουμε ψηλότερα

Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία: τα μεγάλα αουτσάιντερ

Και οι τρεις είναι παραδοσιακές δυνάμεις, όχι μόνο του ευρωπαϊκού, αλλά και τους παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Ιταλία έχει τον Ντοναντόνι στον πάγκο, συνοχή, καλό κλίμα και φυσικά τη φανέλα. Επίσης πάντα πηγαίνει καλά, όταν δεν λογίζεται και ως φαβορί, όπως έκανε το 2005 με την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Η Ισπανία έχει τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο, αλλά όχι και κάποιον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ικανότητες όμως και η τεχνική κατάρτιση είναι στοιχεία που ξεχειλίζουν.

Η Γερμανία με τον Λεβ στις τελευταίες του παραστάσεις στον πάγκο, θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Υλικό έχει αλλά προβληματίζει με την αμυντική της συμπεριφορά. Αν ήρθε ώρα να γυρίσει πραγματικά σελίδα, τότε ίσως να τη δούμε και αποπροσανατολισμένοι και άπαντες να περιμένουν τον νέο προπονητή. ]Και οι τρεις ομάδες προσφέρονται στο 10.00.

Η άμυνα του Σάντος και η φιλοδοξία των οράνιε

Λίγο ψηλότερα βρίσκουμε την τελευταία ομάδα που κατέκτησε Euro, την Πορτογαλία του Σάντος. Με άμυνα γρανίτη, με σοβαρότητα Σάντος, με την κλάση του Ρονάλντο και την ελπίδα του Μπρούνο Φερνάντες, η Πορτογαλία προσφέρεται στο 11.00 και μπορεί να κάνει πολλές ζημιές.

Λίγο πιο πάνω στο 15.00 η Ολλανδία που ψάχνει εδώ και πολύ καιρό μία διάκριση. Οι οράνιε έχουν ταλέντο, σκοράρουν εύκολα, αλλά λείπει από την άμυνα ο ηγέτης Φαν Ντάικ και όπως και στην Λίβερπουλ, έτσι και εδώ είναι πολύ κομβική για το παιχνίδι της χώρας του.

Από εκεί και πέρα…

Τι θα μπορούσε να ξεχωρίσει κανείς ; Η Δανία το έχει κάνει μία φορά και με τον ηγέτη Έρικσεν να έρχεται φορτσάτος από την Ίντερ και το πρωτάθλημα Ιταλίας μπορεί να προχωρήσει αρκετά, οπότε μπορούμε να το κρατήσουμε και για cash out. Δεν βλέπουμε πολύ καλά στην ίδια απόδοση την Κροατία.

Η Φιναλίστ του Μουντιάλ έχει αλλάξει αρκετά και οι παίκτες της έχουν μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Τέλος αστέρι σαν τον Μπέιλ δεν υπάρχει σε πολλές ομάδες. Στην -ίσως- τελευταία του παράσταση στο παγκόσμιο στερέωμα μπορεί να μας δώσει μία πορεία τύπου 2016 (ημιτελικά) και έτσι αν έχετε επιλέξει το 200.00 με ένα μοναδικό cash out θα καρπωθείτε πολλά οφέλη.

Πηγή: Zougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *