ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ABARTH 695 XSR …. ΜΕ ΥΑΜΑΗΑ

Αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στην Abarth και την Yamaha είναι η νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση Abarth 695 XSR Yamaha, που προσφέρεται, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Το μοντέλο διατίθεται αποκλειστικά σε γκρι Pista χρώμα και θα παραχθεί σε μόλις 695 μονάδες για το κάθε μοντέλο. Στην ελληνική αγορά το Abarth 695 Yamaha XSR προσφέρεται στην τιμή των 25.500 ευρώ.

Ένα κοινό χαρακτηριστικό του Abarth 695 XSR Yamaha με τη δίτροχη Yamaha είναι η εκτεταμένη χρήση ανθροκονημάτων. Τα δύο μοντέλα μοιράζονται επίσης την εξάτμιση Akrapovic που χρησιμοποιείται και στον αγωνιστικό κόσμο και αναδεικνύει την προσωπικότητα, τον ήχο και τις επιδόσεις των δύο οχημάτων. Η ειδική έκδοση 695 XSR Yamaha εξοπλίζεται με τον ισχυρό κινητήρα 1,4 T-Jet 165hp παρουσιάζοντας τις ίδιες επιδόσεις με την αντίστοιχη έκδοση Turismo (230Nm μέγιστη ροπή, 218 χλμ/ώρα μέγιστη ταχύτητα, επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα στα 7,3 δευτερόλεπτα, και αναλογία βάρους ισχύος 6,3 Kg/hp).

Υπερπλήρης είναι ο βασικός εξοπλισμός του συλλεκτικού αυτού Abarth 695 XSR Yamaha, στον οποίο περιλαμβάνεται: Πίσω αεροτομή, 7 αερόσακοι, Σύστημα U-Connect με οθόνη αφής 7’’, Bluetooth, USB. AUX, Audio Streaming και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι, Διάτρητους και αεριζόμενους εμπρός δίσκους, Πίσω αμορτισέρ Koni FSD, Αγωνιστική εξάτμιση Akrapovic με διπλή απόληξη εξάτμισης από ανθρακόνημα και πολλά άλλα.

NEWSAUTO.GR

Related Post