ΕΛΛΑΔΑ
AΝΩ ΛΙOΣΙΑ: ΕΝΤΟΠIΣΤΗΚΕ ΣΦΑIΡΑ EΞΩ ΑΠO ΝΗΠΙΑΓΩΓΕIΟ – ΜΙΑ ΣYΛΛΗΨΗ

Ένα νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα έξω από νηπιαγωγείο στα Άνω Λιόσια εντείνει την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής. Το νέο συμβάν αποκαλύπτεται μόλις δέκα ημέρες μετά τον εντοπισμό σφαίρας στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ στην ίδια περιοχή. Τη βολίδα σφαίρας εντόπισε μία μητέρα στο πάρκινγκ του νηπιαγωγείου, σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου μέτρου από την αυλή όπου παίζουν παιδιά, μετέδωσε η ΕΡΤ

«Την Παρασκευή βρήκαμε τη σφαίρα, αναστατωθήκαμε, την πήραμε και την πήγαμε στην Αστυνομία. Ακούμε κάθε μέρα πυροβολισμούς» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ πατέρας παιδιού, κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι η σφαίρα προήλθε από εννιάρι πιστόλι, το οποίο εκτιμάται από τις Αρχές ότι ανήκει σε κάτοικο της περιοχής που πυροβολούσε στο αέρα.

Μετά τον εντοπισμό της σφαίρας αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στα Άνω Λιόσια και από την έρευνα εντόπισαν:

  • 1 πιστόλι
  • 2 τυφέκια
  • 5 γεμιστήρες
  • 17 σφαίρες

Ο κάτοχος των όπλων συνελήφθη, ενώ τα ευρήματα εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, χωρίς μέχρι στιγμής να συνδέονται με την αδέσποτη σφαίρα στο νηπιαγωγείο.

 

 

 

Πηγή: Liberal.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *