ΕΛΛΑΔΑ
AΝΔΡΑΣ ΠΥΡΟΒOΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜAΤΙΣΕ ΔYΟ ΥΠΑΛΛHΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟY ΑΕΡIΟΥ ΣΤΗ ΝEΑ ΕΡΥΘΡΑIΑ. NEKΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ

Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας τραυματίας – Ο δράστης είναι 40 ετών και φώναζε ότι είναι «δεμένος με μαύρη μαγεία» – Είχε όπλα και σπαθιά στο σπίτι του – Πυροβόλησε συνολικά 5 φορές και γύρισε να ξαναοπλίσει αλλά τον πρόλαβε η αστυνομία

Επεισόδιο με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες στην οδό Τατοΐου, στην  περιοχή της Νέας Ερυθραίας σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τραυματίες είναι υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου και εργάζονταν στην περιοχή.

Ο ένας τραυματίας δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος πυροβολήθηκε από πίσω. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, με τον ένα να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά και είναι περίπου 40 ετών.

Πήρε όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι άντρες, όπου εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί. Πυροβόλησε συνολικά 5 φορές.

Μετά επέστρεψε σπίτι του, για να ξαναοπλίσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Ανέβηκε στην ταράτσα όπου ευτυχώς τον πρόλαβαν και τον συνέλαβαν οι άντρες της Αμεσης Δράσης.

Οταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Βίντεο: Κάτοικοι της περιοχής μιλούν σε δημοσιογράφους για όσα είδαν

IMG_5882

 

Κατέληξε, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ένας από τους δύο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία, από 40χρονο άνδρα που ήταν σε μπαλκόνι.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ένας ακόμα τραυματίας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το θύμα είχε δεχτεί σφαίρες στον θώρακα, την κοιλιακή χώρα και τον γοφό. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ οι δύο άνδρες έκαναν εργασίες στο δρόμο ο 40χρονος δράστης, φέρεται να κατέβηκε από το διαμέρισμά του και να ρίχνει αναίτια πέντε σφαίρες με το όπλο του δύο εργαζόμενους.

Οι δύο εργαζόμενοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγο. Ο κατηγορούμενος που, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

23/10/2021, 10:30 Upd: πριν 27 λεπτά., Τελευταία ενημέρωση: 12:53

Mε πληροφορίες από: Liberal.gr

 

 

Πηγή: Protothema.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *