ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιώτσας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ»

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Γιώργου Γιώτσα που τιτλοφορείται «Κάτω από το κρεβάτι» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Το activenews.gr βρέθηκε στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «Ilisia» στην Αθήνα, καταγράφοντας ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

Αρχικά, ο εκδότης και δημοσιογράφος Αβέρκιος Λουδάρος άνοιξε το πρόγραμμα με τον χαιρετισμό του για τον συγγραφέα και το βιβλίο του. Λίγο μετά, το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ο πολλά υποσχόμενος συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας αφού αναφέρθηκε στο βιβλίο του, δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό, ενώ στη συνέχεια συνομίλησε και υπέγραψε αντίτυπα των φίλων αναγνωστών που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Η νέα συναρπαστική δουλειά του νεαρού συγγραφέα, μετά την επιτυχία του πρώτου βιβλίου του «Εκ Νεκρών», επίσης από το «Λυκόφως», είναι μια σειρά αυτοτελών ιστοριών τρόμου που κινούνται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Ο ίδιος, ως φανατικός φίλος του «πατριάρχη» της φανταστικής λογοτεχνίας Stephen King, ταξιδεύει τον αναγνώστη σε έναν χώρο μυστηρίου, αγωνίας και προκλήσεων, όχι όμως με τον «κλασικό τρόπο» που γνωρίζουμε. Και αυτό γιατί ο Γιώργος Γιώτσας διαθέτει το δικό του ξεχωριστό ταλέντο με  γλαφυρή γραφή και μεστό λόγο, αναδεικνύοντας έναν παράξενο κόσμο μυθοπλασίας και εφιαλτικού ονείρου που δεν συναντάμε συχνά.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Γιώργος Γιώτσας είναι ένας από τους σημαντικότερους ανερχόμενους σύγχρονους συγγραφείς στον χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τα διηγήματα του έχουν αποσπάσει διακρίσεις σε πολλούς πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Ενδεικτικά μόνο: Diavasame.gr, Ars Nocturna, Συμπαντικές Διαδρομές, Ελευθερουδάκης, Περιοδικό Esquire Writers Digest USA κ.α

Στο ενεργητικό του έχει τρία βιβλία: «Εκείνος που ψιθυρίζει πάνω από τα βουνά» (Momentum 2012), «Εκ Νεκρών» (Λυκόφως 2015) και «Κάτω από το Κρεβάτι» (Λυκόφως 2017). Ταυτόχρονα, ο κ. Γιώτσας έχει προσελκύσει πολλές φορές το ενδιαφέρον έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων για δηλώσεις και συνεντεύξεις.

Γιώτσας

βιβλίο

Related Post