ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΤΟ NETFLIX ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ VODAFONE TV

To Vodafone TV, μετά την προσθήκη του Amazon Prime Video, καλωσορίζει το Netflix στην πλατφόρμα του και υπόσχεται περισσότερες επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τους πελάτες του, συνεχίζοντας να παρέχει ολοένα και μεγαλύτερη πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο της αγοράς του κόσμου.

Συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες του Vodafone TV έχουν πλέον εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Netflix μέσα από τον αποκωδικοποιητή τους, και τη δυνατότητα να απολαμβάνουν συναρπαστικές και πολυβραβευμένες σειρές και ταινίες, παράλληλα με το μοναδικό περιεχόμενο του Vodafone TV.

Η συνεργασία ανάμεσα στο Vodafone TV και το Neftlix, επιτρέπει σε όλους τους πελάτες Vodafone να εγγραφούν στην υπηρεσία του Netflix μέσα από την τηλεοπτική πλατφόρμα της Vodafone, ενώ όσοι έχουν ήδη λογαριασμό στο Netflix θα μπορούν να συνδέονται άμεσα με τους κωδικούς τους μέσα από το Vodafone TV.

Το νέο Vodafone TV θα περιλαμβάνει και ένα ειδικό κουμπί για Netflix στο TV control που θα κάνει την πρόσβαση στο Netflix τόσο εύκολη και γρήγορη όσο το να αλλάζει κανάλι στην τηλεόραση.

«Το Vodafone TV επενδύει με συνέπεια στη διεύρυνση των συνεργασιών του ώστε να προσφέρει ολοένα και περισσότερες επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας στους πελάτες τους και να λειτουργήσει ως πύλη εισόδου για το καλύτερο περιεχόμενο που μπορεί κανείς να βρει στη διεθνή αγορά. Για αυτόν τον λόγο, είμαστε χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε τη συνεργασία με το Netflix το οποίο με συνέπεια παράγει και διαθέτει περιεχόμενο που συγκινεί διεθνώς» δήλωσε ο Άρης Γεωργόπουλος, εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη Vodafone ώστε να κάνουμε ακόμη πιο άμεση και εύκολη την πρόσβαση των ελληνικών οικογενειών στην εμπειρία του Netflix. Θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη ψυχαγωγία στα νοικοκυριά της Ελλάδας και να τους επιτρέψουμε να απολαμβάνουν τις αγαπημένες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιδιά στο Netflix. Αυτή η συνεργασία τα κάνει όλα αυτά πραγματικότητα με το κλικ ενός κουμπιού» δήλωσε ο Roberto Porras, διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης για την Ελλάδα στο Netflix.

Το Vodafone TV μετατρέπεται σε ολοκληρωμένη πλατφόρμα streaming συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους ψηφιακούς παρόχους, συγκεντρώνοντας το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ενδιαφέρει τους Έλληνες καταναλωτές κάτω από μια ενιαία στέγη.

 

Πηγή: Pestaola.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *