ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΟΚΙΜΟΥ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ” ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ “ΞΕΧΑΣΕ” ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις εστίες της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, με πυρά και τραυματισμό Αλβανού σεσημασμένου σε διακίνηση ναρκωτικών και την “ξεχασμένη” αναφορά γαι τη σύλληψη μιας δόκιμου αστυφύλακα ως “πληροφοριοδότη”

Απο τις 06.00πμ τα ξημερώματα της Τρίτης (27/09) η επίσημη ενημέρωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ για την αστυνομική επιχείρηση παρουσία Εισαγγελέα στις παλιές φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου για τη σύλληψη υπόπτου σε διακίνηση ναρκωτικών και εγκληματικές πράξεις, ήρθε με καθυστέρηση τεσσάρων ωρών (περίπου στις 10.00πμ).

Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr, ωστόσο σημειώνουν ότι εκτός από την “αδιάθετη” 35χρονη Ανθυπαστυνόμος η οποία πυροβόλησε τον σεσημασμένο 30χρονο Αλβανό, τραυματίζοντάς τον στα πόδια, συνελήφθη και 22χρονη δόκιμος αστυφύλακας με διάθεση στο ΑΤ Ζωγράφου, ως “πληροφοριοδότης” των παράνομα διαβιούντων στις φοιτητικές εστίες της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν για την 22χρονη δόκιμο αστυνομικό Γ.Α, ότι διατηρούσε σχέση με μέλος της συμμορίας του Αλβανού και είχε πληροφορησει σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση τους ποινικούς ότι θα επιχειρούσαν οι αστυνομικοί και είχαν διαφύγει.

Αυτή η ενημέρωση που έφτασε στο NantiaReport.gr προφανώς και δεν “ανέβηκε” στο Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης του Αρχηγείου καθώς δεν έχει γίνει καμία σχετική αναφορά- μέχρι και αυτή την ώρα.

Για την αναφορά της αστυνομικής επιχείρησης, συμμετέχουν έξι ομάδες ΟΠΚΕ, τέσσερις ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Συνολικά συνελήφθησαν 22άτομα, εκ των οποίων 13 πραγματοποιήθηκαν στην εστία της Πολυτεχνειούπολης, και εννέα συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε οικήματα.

 

 

Προανάκριση για το ένοπλο επεισόδιο ενεργεί η Ασφάλεια.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:Nantiareport.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *