ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗΝ ΞΗΡΟΝΟΜΗ ΘΗΒΩΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΙΩΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ Κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ

«Θερμά ευχαριστώ στον υπέροχο πολιτιστικό σύλλογο Ιερολοχιτών Θηβών και τον πρόεδρο του Γρηγόρη Παπαβασιλείου για τη συμμετοχή του αγήματος του “Ιερού Λόχου” στην ταινία μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους οπλίτες που με υπομονή κάτω από τον ήλιο εκτελούσαν άψογα τις εντολές για την ομαλή διεξαγωγή της κινηματογράφησης». 

Μ` αυτά τα λόγια, ο Βοιωτός μουσικός, συνθέτης, σκηνοθέτης και παραγωγός κ.  Δημήτρης Κατής, γιός του γνωστού βετεράνου δημοσιογράφου κ. Κώστα Κατή από τον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας, ευχαριστεί στην προσωπική του σελίδα στα social media την ομάδα των Ιερολοχιτών Θηβών,  με επικεφαλής τον κ. Γρηγόρη Παπαβασιλείου, για τη συμμετοχή τους στα γυρίσματα της ταινίας τους με φόντο το άγριο τοπίο στην περιοχή της Ξηρονομής του Δήμου Θηβαίων.


                                        ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ @makripoulias 

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στην περιοχή της Ξηρονομής πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του κ. Δημήτρη Κατή,  με την συμμετοχή του Συλλόγου Πολιτιστικής Προβολής «ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΘΗΒΩΝ»

«Ευχαριστούμε την παραγωγή, τον Δημήτρη Κατή, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, γιατί δόθηκε η δυνατότητα και η ευκαιρία στον σύλλογό μας να πάρει μέρος σε μια τέτοια παραγωγή με άρωμα αρχαίας Ελλάδας, η οποία θα προωθηθεί διεθνώς και μέσα απ’ αυτήν την ταινία θα γίνει παγκοσμίως γνωστός ο Ιερός Λόχος Θηβών» δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS ο κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου, συμπληρώνοντας: «Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους σύγχρονους Ιερολοχίτες που πήραν μέρος και παραβλέποντας τα δύσβατα σημεία και τον καυτό ήλιο συμμετείχαν υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη, με μοναδικό σκοπό την προβολή της Ιστορίας μας».

Μάλιστα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων, οι Ιερολοχίτες δέχθηκαν τις παρακάτω προσφορές, για τις οποίες ευχαριστούν:

  • Τον φούρνο “Τόλης” για την προσφορά των γευμάτων, νερού και εξοπλισμού.
  • Το φωτογραφείο “Μακρυπούλιας” για την κάλυψη της εκστρατείας μας.
  • Την Ειρήνη Παπαβασιλείου για την φωτογράφηση.
  • Το Σούπερ Μάρκετ “Μικέλης”.
  • Το κατάστημα παιχνιδιών “Τουίτυ”.
  • Το βιβλιοπωλείο “Σαμιώτης”.
  • Τον Αθλητικό Σύλλογο “Πυξ Λάξ”.
  • Το Αθλητικό Σωματείο “Παγκράτης”.
  • Το μέλος του τοπικού Συμβουλίου Ξηρονομής Κο Μαρίνο Θεοδωρή.

Πηγή: Οrchomenos-press.blogspot.com

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *