ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

Τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανακοίνωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος.

Με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο κ. Καμμένος διέγραψε τον κ. Παπαχριστόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Σας δηλώνω ότι ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος από σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2019 δεν ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα «Ανεξάρτητοι Ελληνες – Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία», αναφέρει η επιστολή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν υφίσταται πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, καθώς δεν έχει πέντε βουλευτές που να έχουν εκλεγεί με το κόμμα, πως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής.

51351633 317094305612283 5594579886728544256 n

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος σε συνομιλία του με τουςδημοσιογράφους είχε πει ότι θα διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, παρότι γνώριζε ότι αυτό θα σήμανε αυτομάτως και τον «θάνατο» της κοινοβουλευτικής του ομάδας. 

«Το βάρος στην συνείδηση ότι θα χάσουν την δουλειά τους 50 άνθρωποι θα το έχουν οι αποστάτες», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας του προκλήθηκε από τις μεθοδεύσεις των Τσίπρα – Βούτση.

«Από τη Δευτέρα ξεκινά η άγρια αντιπολίτευση», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος. Λίγο μετά τις 10 το πρωί, οπότε και έληγε το τελεσίγραφο που είχε στείλει στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε πει ότι η διαγραφή του βουλευτή του θα γίνει μετά την ομιλία του στη Βουλή.

Πηγή: Cnn.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *