ΕΛΛΑΔΑ
ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΓΚΥΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ

Για «παιδαγωγούς» που ήταν φίλοι του πατέρα Αντώνιου και χτυπούσαν παιδιά κάνει λόγο 20χρονος.Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον οι καταγγελίες για όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου με τα στόματα να ανοίγουν μετά την αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ της μαρτυρίας του 19χρονου που «καίει» τον πατέρα Αντώνιο.

Την ώρα που σήμερα αναμένονται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις για την υπόθεση αυτή, ένας 20χρονος μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας Αντώνιος είχε ζητήσει από τρόφιμη που ήταν έγκυος να προχωρήσει σε άμβλωση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά για την κοπέλα, η οποία βρέθηκε σε συνθήκες σκληρής απομόνωσης για 4 με 5 μήνες «ήταν σε δωμάτιο και της απαγόρευσαν να έχει επικοινωνία με κανένα άτομο. Μόλις κατάλαβαν ότι ήταν φουσκωμένη η κοιλιά της την πήγαν στο νοσοκομείο να δουν τι έχει και ήταν έγκυος και μετά ο πάτερ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση».

Ο 20χρονος σήμερα Κωνσταντίνος ήταν τρόφιμος σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» από την ηλικία των 11 ετών, αρχικά στον Κολωνό και μετά στην Χίο.

«Έχω δει να χτυπάνε παιδιά, έχω δει δύο – τρεις παιδαγωγούς. Δεν ήταν παιδαγωγοί, ήξεραν τον πατέρα Αντώνιο από μικρά παιδιά και μετά τους πρότεινε να δουλέψουν ως παιδαγωγοί. Ήταν φίλοι του, είχαν γνωριστεί από παλιά που παίζανε μπάσκετ» είπε αρχικά ο 20χρονος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «με πήγαν με το ζόρι, όχι με τη θέλησή μου. Μας κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για μία εβδομάδα, μετά μας δίνανε νερό και ψωμί. Όταν ήμουν στη Χίο και είχα τελειώσει την Β’ Λυκείου μου είπαν “δεν θα την τελειώσεις και θα κάνεις δουλειές στο ΕΠΟΣ. Δεν είσαι καλός μαθητής, τι το θες το σχολείο; Έλα να δουλέψεις πάνω σαν εργαζόμενος”».

Στον ΣΚΑΪ μίλησαν και συγγενείς παιδιού που φιλοξενείται σε δομή της «Κιβωτού» στην Καλαμάτα οι οποίοι είχαν υποβάλει καταγγελία από τον Ιανουάριο του 2021.

Όπως είπαν όταν πήγαν να επισκεφθούν το παιδί «μας είπε μπροστά στην κοινωνική λειτουργό ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από παιδαγωγό. Όταν ζητήσαμε εξηγήσει πήγαν να μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. Το παιδί μας είπε σιγανά “μη με ρωτάτε πολλά γιατί θα με βάλουν τιμωρία».

Ο πατέρας του παιδιού είπε από την πλευρά του ότι το παιδί όταν το συνάντησε «δεν ήταν καθόλου καλά, μου είπε “μπαμπά πάρε με από εδώ, δεν μπορώ να μιλήσω”. Τους έβαζαν να καθαρίζουν τις τουαλέτες, μου είπε το παιδί «μας βάζουν σε αποθήκη για τιμωρίες, όταν έρχεται η αστυνομία μας βγάζουν με τις κλωτσιές έξω”».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι «έχω ζητήσει 10 φορές ραντεβού με τον πάτερ Αντώνιο και δεν μας δίνουν απαντήσεις αλλά μου λένε πάντα ότι έχουμε εντολή από την εισαγγελία. Δεν με αφήνουν να μιλήσω με το παιδί».

Mε πληροφορίες από Video:Open Tv 

Πηγή: Protothema.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *