ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η ΚΗΦΙΣΙΑ … ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ
Δεύτερη προβολή ταινίας σήμερα Παρασκευή στις 9.00 μμ. με το αστυνομικό θρίλερ  “Το μυστικό του Νοέμβρη”.  Μέσα στο δροσερό Άλσος Κηφισιάς “Δ. Ζωμόπουλος” μαγικές βραδιές κινηματογράφου από τους φίλους των εκδόσεων Κηφισιά.

noembris1Το μυστικό του Νοέμβρη

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

 

Αστυνομικό θρίλερ.

Μετά την αιφνίδια αποφυλάκισή του, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ομίλου VOX

ζητά από τον εισαγγελέα Δημητρίου να ανακινήσει την υπόθεση του, για να αποδείξει την αθωότητά του, με αντάλλαγμα την αποκάλυψη της τρομοκρατικής οργάνωσης “Μυστικός Νοέμβρης”.

Πολιτικό θρίλερ βασισμένο σε βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη, που ως δραματουργικό ύφος παραπέμπει στο σινεμά της καταγγελίας του ΄70.

 

Σκηνοθεσία: Τάκης Παπαγιαννίδης 

 

Ηθοποιοί: Γιώργος Διαλεγμένος, Αθηνά Μαξίμου, Πασχάλης Τσαρούχας, Νίκος Καλογερόπουλος, Μπέση Μάλφα.

Συγγραφέας: Μίμης Ανδρουλάκης.

Σενάριο: Τάκης Παπαγιαννίδης, Αλέξανδρος Κακαβάς.

Φωτογραφία: Ηλίας Κωνσταντακόπουλος.

Μουσική σύνθεση: Θωμάς Σλιώτης.

Παραγωγός: Λευτέρης Χαρωνίτης, Βασίλης Αλατάς, Τάκης Παπαγιαννίδης.

Εταιρία παραγωγής: Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ΕΡΤ, Telefilm.

Τραγούδι: Μαρία Φαραντούρη.

 

Έτος 2002

Διάρκεια 114΄

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

 O Τάκης Παπαγιαννίδης είναι Έλληνας σκηνοθέτης κινηματογράφου, ο οποίος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1947 όπου και έζησε, μέχρι να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα για να σπουδάσει σκηνοθεσία του κινηματογράφου στην Σχολή Σταυράκου, μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο.

Από το 1972 άρχισε να σκηνοθετεί ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκηνοθέτησε αρκετά ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος των Πολιτιστικών Εταιρειών “Σύγχρονος Κινηματογράφος”, “Πανελλήνια Πολιτιστική Κίνηση”, “Θεατρικός Οργανισμός Φιλότεχνον”). Έχει υπάρξει συνεργάτης σε περιοδικά και εφημερίδες (“Σύγχρονος Κινηματογράφος”, “Προσανατολισμοί”, “Χρονικό”, “Τα Νέα”). Διδάσκει στη Σχολή Κινηματογράφου.

   

Η ΚΗΦΙΣΙΑ πάει σινεμά.

Συντελεστές αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο Γιάννης Γρηγοράκος, διευθυντής των εκδόσεων «Κηφισιά» και ο Κώστας Μαντάς, γνωστός άνθρωπος της τηλεόρασης, που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια. Τα κείμενα και η παρουσίαση είναι της Κατερίνας Καράμπελα, ενώ υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων είναι η Φλώρα Μυρσαλιώτου.

Παρασκευή 9/7 2021`

Βραδιές κινηματογράφου στον δροσερό χώρο του Άλσους Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» με έναρξη προβολής 9.00 μ.μ.

Θα σας περιμένουμε από τις 8.30 μ.μ., όπου θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με τους συντελεστές και να μπορέσουμε να βρούμε θέσεις για όλους, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες που επιτάσσει η εποχή. Όλες οι προβολές είναι δωρεάν.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Ανθοκομικής Γιώργο Παπαδόπουλο και τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου για τη σημαντική συμβολή τους στη δράση αυτή.

Το Άλσος Κηφισιάς είναι στο σταθμό Η.Σ.Α.Π. σταθμός Κηφισιά (τέρμα).

Κατερίνα Καράμπελα

Πηγή: Kifisianews.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *