ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ 3Ο ΓΕΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Η σχετική ανάρτηση:

Με λύπη και έκπληξη ενημερωθήκαμε ως σύλλογος ότι το σχολείο μας για άλλη μια φορά λεηλατήθηκε και πυρπολήθηκε από νεαρούς βραδινές ώρες. Συγκεκριμένα το αμφιθέατρο στο πίσω μέρος όπου υπάρχουν τα αποδυτήρια και τα ντους έγιναν …παρελθόν, όπως και τα φύλλα των ντουλαπιών! Εκτός του ότι τα κατέστρεψαν, κατόπιν τους έβαλαν φωτιά!!! Ήρθε η αστυνομία, η πυροσβεστική, η Ασφάλεια, ενημερώθηκε ο Δήμος και αναμένουμε ΑΜΕΣΗ ενημέρωση για την εξέλιξη της κατάστασης.
Έχουμε ζητήσει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ φύλακα 24 ώρες/24ωρο!!! Με ημίμετρα δεν λύνονται τα προβλήματα! Θα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του σχολείου και την κατάσταση που έχει ξεφύγει τις απογευματινές και βραδινές ώρες γύρω από τις σχολικές εγκαταστάσεις καθώς όλοι γνωρίζουν ότι έχει γίνει γιάφκα!!!
Τέλος δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για τα 3 γατιά που οι φύλακες φρόντιζαν με αγάπη και βρέθηκαν επίσης νεκρά και τα τρία στην αυλή του σχολείου!!!
Περιμένουμε και ελπίζουμε να εισακουστούμε αυτή τη φορά!
Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και καιρό αλλά θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ΑΜΕΣΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!
Οι άνθρωποι που ξεσπούν σε ζώα και προσπαθούν να βάλουν για δεύτερη φορά φωτιά (όπως στην τελευταία κατάληψη) είναι άκρως επικίνδυνοι!!!

Πηγή: Voreini.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *