ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ

Προπονητής του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Κάρλος Κορμπεράν, καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας την πρόσληψη του 39χρονου Ισπανού προπονητή.

Ο νεαρός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» και αναλαμβάνει τα «ηνία» της ομάδας, διαδεχόμενος τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ως γνωστόν θα δει την πόρτα της εξόδου, μετά την εντός έδρας συντριβή (0-4) από τη Μακάμπι Χάιφα, στα προκριματικά του Champions League.

Παράλληλα παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών και πιάνει κατευθείαν δουλειά εν όψει των δύο αναμετρήσεων με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τον Γ’ προκριματικό του Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κορμπεράν στο παρελθόν ήταν βοηθός του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια καθόταν στον πάγκο της της Χάντερσφιλντ, με την οποία έφτασε μία ανάσα από την Premier League (η πρώην πλέον ομάδα του έχασε το πολυπόθητο εισιτήριο στον τελικό ανόδου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ).

Παράλληλα οι πρωταθλητές Ελλάδας γνωστοποίησαν ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, Κάρλος Κορμπεράν. Είναι γεννημένος στις 7 Απριλίου 1983, στη Βαλένθια, και την τελευταία διετία ήταν προπονητής στη Χάντερσφιλντ με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε έως τον τελικό ανόδου από την Championship στην Premier League. Θήτευσε, μεταξύ άλλων, με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς.

Μαζί με τον Κάρλος Κορμπεράν, στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα ενταχθούν επίσης οι:

Assistant Head Coach
Χόρχε Αλαρκόν Ροδρίγο

First Team Coach
Αμπέλ Μουρέλο Λόπεθ

First Team Coach
Ζάιμε Φιλίπε Μονρόι Ζάμιτ Πιεντάντ Περέιρα

First Team Analyst
Σαλβαδόρ Τοντόλι Βιρζίλι

Ο εμβληματικός Αρχηγός της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού.

΄ Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Πηγή: Ζougla.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *