ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΤΟ ΝΕΟ NISSAN MICRA 1.5 dCi 90 PS

Παραλάβαμε πρωί από τα γραφεία της Nissan N.I.Θεοχαράκης ένα από τα αποκλειστικά ντιζελοκίνητα Micra που ήρθαν με «καραβιά» της τελευταίας στιγμής στη χώρα μας. Αναζητήσαμε και το βενζινοκίνητο 0,9 turbo αλλά φευ! Η παραγωγή και οι παραλαβές έχουν καθυστερήσει.

Βολευτήκαμε λοιπόν στην πλούσια έκδοση Techna που τα έχει όλα σε επίπεδο ανέσεων και εξοπλισμού ασφαλείας και ξεκινήσαμε για τον μακρύ δρόμο μέχρι τη Μεσσηνία, τελικό προορισμό της πρώτης εν Ελλάδι δημοσιογραφικής παρουσίασης του αυτοκινήτου. Να θυμίσουμε ότι

σε επίπεδο συστημάτων ασφάλειας το νέο Micra εξοπλίζεται αναλόγως έκδοσης με Lane Departure Prevention (Αποφυγή Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας), Intelligent Emergency Braking (Έξυπνο Σύστημα Πέδησης) με αναγνώριση των πεζών, Around View Monitor (Σύστημα Πανοραμικής Θέασης), Traffic Sign Recognition (Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων), High Beam Assist  (Σύστημα Υποβοήθησης Μεγάλης Σκάλας Φώτων) και Blind Spot Warning (Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου). Επίσης περιλαμβάνονται τα συστήματα Active Ride Control και Active Trace Control συστήματα ελέγχου της κίνησης του αυτοκινήτου και του περιορισμού φαινομένων υποστροφής.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ       

ΦΩΤΟ: NISSAN (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΚΗΣ)

www.caranddriver.gr

Related Post