ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Συνεδριάζει στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (09/05/2017) υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη η Κοινοβουλευτική Ομάδας της ΝΔ.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται εν όψει της κατάθεσης στη Βουλή της συμφωνίας κυβέρνησης – δανειστών.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται στην ομιλία του να κινηθεί σε υψηλούς τόνους εξαπολύοντας για ακόμη μία φορά έντονη επίθεση στην κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να ταχθεί και πάλι κατά του 4ου μνημονίου, και κατά της νέας διαπλοκής που η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση πως δημιουργεί.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι «είχε υποσχεθεί 12,5 δισ. παροχές τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι τώρα έχει πάρει 12 δισ. μέτρα».

«Ο κ. Τσίπρας απέτυχε. Αυτό που θέλει ο κόσμος είναι να ακούσει ποιο είναι το δικό μας σχέδιο για την Ελλάδα. Χωρίς να λαϊκίζουμε και να λέμε ψέματα θα πείσουμε τους πολίτες ότι υπάρχει άλλος δρόμος» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Σε ό,τι αφορά στα αντίμετρα παρατήρησε ότι για να μπορέσουν να εφαρμοστούν το 2019 θα πρέπει να επιτευχθεί πλεόνασμα 5,5%.

«Ο κ. Τσίπρας ήρθε στην εξουσία υποσχόμενος το νέο, αλλά εκπροσωπεί το πιο παλιό από το παλιό» είπε και τον κατηγόρησε ότι «διακατέχεται από μεγάλο βαθμό ασχετοσύνης».

www.newsbomb.gr

 

Related Post