Breaking News
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΕΦΟΔΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕΛΩΝ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ” ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
21 ΜΑΙΟΥ 2025: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο ΠΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/5/25 ΚΑΙ ΩΡΑ 09: 30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «KONTRA NEWS», ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΡΑΒΕΛΙΔΗ, ΣΤΟ KONTRA CHANNEL !
ΤΕΜΠΗ: ΠΩΣ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
ΕΦΟΡΙΑ: ΨΗΦΙΑΚΟ “ΜΑΤΙ” ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ
20 MAIOY 2025: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ ΚΕΔΙΣΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ HJ-10 «ΠΕΡΙΚΛΗΣ», HJ-51 «ΠΙΤΤΑΚΟΣ» ΚΑΙ HJ-54 «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΗΕΡΑ HELLAS ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΡΑΜΠ: ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΡΙΣΗΣ;»-ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2025
ΔΙΕΘΝΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν. ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Μουν Τζέι-ιν αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για την Ουάσινγκτον, για την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Στην διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του, στην αμερικανική πρωτεύουσα ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος, θα έχει κύκλους διαβουλεύσεων με τις ηγεσίες της Βουλής των Αντιπροσώπων, αλλά και της Γερουσίας, όπως επίσης και με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς.

 

Αύριο θα πραγματοποιηθεί το επίσημο δείπνο υποδοχής του προέδρου Μουν στον Λευκό Οίκο, ενώ μία ημέρα μετά, θα διεξαχθεί η διάσκεψη μεταξύ των προέδρων Μουν και Τραμπ.

Αμέσως μετά την διάσκεψη, οι δύο ηγέτες θα ανακοινώσουν κοινή διακήρυξη, ενώ θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, στον Λευκό Οίκο.

ZOUGLA.GR

Related Post