Breaking News
ΔΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΦΑΕΛΟΣ ΣΤΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ;”
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ (ΚΕΔΙΣΑ) ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (WEBINAR) ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2027: ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ», 29/4/2026
ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ
ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ” – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΥΝΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΕ;
9 ΜΑΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: “ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ” ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ Η ΕΚΠΤΩΣΗ 4% ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΞΟΦΛΗΣΗ
ΜΕ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΑΕΚ 78-65 ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ
8 ΜΑΙΟΥ 2026: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει σήμερα στις 10:30 ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Είναι η πρώτη επίσκεψη Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια και ο κ. Γιλντιρίμ θα συναντηθεί το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Θράκη όπου θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι δυο αντιπροσωπείες θα έχουν σήμερα διευρυμένες συνομιλίες ενώ μετά τη συνάντηση του Τούρκου πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα θα ακολουθήσουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στη συζήτηση οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα τεθεί τόσο το Κυπριακό, ενόψει και της «Γενεύης 2», όσο και η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας για το μεταναστευτικό και η έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών.

Για το θέμα αυτό, το στίγμα έδωσε χθες ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατηγόρησε Ελλάδα και Γερμανία ότι κρύβουν τρομοκράτες που έφυγαν από την Τουρκία. Μίλησε για 10 άτομα που βρίσκονται στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας «ανοησία» την απάντηση της Αθήνας, ότι το θέμα, αφορά τη Δικαιοσύνη. «Ορισμένοι ακόμα κρύβουν τους τρομοκράτες που έφυγαν από εδώ. Όπως η Ελλάδα και η Γερμανία. Για παράδειγμα, αυτή την στιγμή, υπάρχουν πάνω από 10 στην Ελλάδα και ξέρετε τι μας λένε; Αυτό το θέμα είναι θέμα της Δικαιοσύνης, εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Τι ανοησίες είναι αυτές» ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξή του ο Ερντογάν.

NEWSBEAST.GR

Related Post

Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner