Breaking News
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ 585 ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ
ΚΟΡΩΝΟΪOΣ: AΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦOΡΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛIΤΕΣ 80 EΩΣ 84 ΕΤΩΝ
ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚEΣ ΕΙΚOΝΕΣ: ΓΕΜAΤΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕIΑ ΣΤΟ ΠΑΛEΡΜΟ – ΕΚΑΤΟΝΤAΔΕΣ ΦEΡΕΤΡΑ… ΣΤΟΙΒΑΓΜEΝΑ
ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟI ΕΠΙΤΑΧYΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ OΛΑ ΤΑ ΔΥΝΗΤΙΚA ΣΕΝAΡΙΑ EΧΟΥΝ HΔΗ ΑΠΑΣΦΑΛIΣΕΙ
ΤΟ ΚAΙΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
NEW START: ΥΠEΡ ΤΗΣ 5ΕΤΟYΣ ΠΑΡAΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝIΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣIΑ Ο ΜΠAΙΝΤΕΝ
ΤΙΡΑΝΑ: «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ» ΡΩΣΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID
ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIΑ ΤΟΥ ΣΑΡΛ ΜΙΣEΛ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜIΡ ΠΟYΤΙΝ
ΚΟΡΩΝΟΪOΣ – ΘΩΜΑΪΔΗΣ: ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΞΗΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ – Η ΟΜΙΛIΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Η ΕΠΙΤΡΟΠH ΚΑΘΟΡIΖΕΙ ΒΑΣΙΚEΣ ΔΡAΣΕΙΣ ΓΙΑ EΝΑ ΕΝΙΑIΟ ΜEΤΩΠΟ ΚΑΤΑΠΟΛEΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝOΣΟΥ COVID-19
ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΙΓΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
ΠΟΣΟ ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ- ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ;
Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ
ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΙΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΙΜΙΚΙΡΗ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 4.0 – ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ” “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2021: ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: ΔΗΛΩΣΑΝ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Ο γιος του γνωστού Καλλιθεάτη επιχειρηματία Γιώργου Νικολαίδη (Σχολή Οδηγών Νικολαίδης) Νίκος Νικολαίδης για άλλη μια φορά στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 στα +60 παίδων στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Λάρισα.
Συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης από τις 29/2 εώς τις 1/3 διεξάγονται οι αγώνες από την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΖούντο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σαββατο 28 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου στη Λάρισα, πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων και νέων ανδρών – γυναικών.
Σε συνέντευξη τύπου που είχαν παραχωρήσει , οι διοργανωτές αναφέρθηκαν στην μεγάλη σημασία των αγώνων, τόσο για τη διάδοση του εντυπωσιακού ολυμπιακού αθλήματος του τζούντο όσο και για τη συμβολή τους στην τοπική οικονομία και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.
‘Ο Νίκος Λιούπας, αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και δια Βίου Μάθησης: « Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πιστή στον αθλητικό της χαρακτήρα φιλοξενεί ακόμη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στο κλειστό της Νεάπολης. Διοργανώνουμε μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο το πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο για τις κατηγορίες παίδων και κορασίδων και νέων ανδρών και γυναικών. Στη Λάρισα θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε 600 αθλητές απ όλη την Ελλάδα με μεγάλες διακρίσεις στο άθλημα και μαζί τους θα είναι περίπου 1.500 συνοδοί που θα δώσουν μια άλλη εικόνα στην πόλη μας. Οι μεγάλες αυτές διοργανώσεις δείχνουν την αξία του αθλητικού τουρισμού. Πάνω από 2.000 άνθρωποι θα μείνουν στα ξενοδοχεία της πόλης, θα κινηθούν στην τοπική αγορά, θα δώσουν ανάσα στην τοπική οικονομία. Την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξενήσαμε τους αγώνες τεχνικής κολύμβησης που συγκέντρωσαν πάνω από 2.000 αθλητές και συνοδούς. Αυτό το σαββατοκύριακο, φιλοξενούμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο και καλούμε τον κόσμο της Λάρισας να έρθει στο κλειστό της Νεάπολης και να παρακολουθήσει τους αγώνες που προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα.
Χρήστος Αντωνίου, μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την άψογη συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι με τη διεξαγωγή των πανελληνίων πρωταθλημάτων και συνεχίζεται με αμέριστη στήριξη και φέτος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμημα της πόλης που είναι το γήπεδο της, το ΕΑΚ, η διοίκηση του και οι εργαζόμενοι του που αντιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή τη σπουδαιότητα αυτού του εγχειρήματος και το αγκάλιασαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και είμαστε απόλυτα σίγουροι ως Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο ότι θα έχουμε και φέτος άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση.
Η διοργάνωση αυτή έχει ηλικιακές κατηγορίες παιδιά 11 και 12 ετών, αλλά και μεγαλύτερους 18,19 και 20 ετών. Είναι αθλητές υψηλού επιπέδου οι οποίοι έχουν διακρίσεις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες. Συμμετέχουν πάνω από 600 αθλητές, επιβεβαιωμένα, από όλη την Ελλάδα. Είναι παιδιά που θα παλέψουν σε αθλητικό πνεύμα με ήθος και με συνέπεια και θα προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα. Ως Ομοσπονδία έχουμε βάλει τη Λάρισα στο σχεδιασμό μας προκειμένου να την αναδείξουμε σε Κέντρο Αθλητικών Διοργανώσεων για το άθλημα του τζούντο. Εκτός από το πανελλήνιο πρωτάθλημα, μπροστά μας έχουμε την επόμενη διοργάνωση που καλό είναι να την αγκαλιάσουν όλοι οι φορείς της Λάρισας: Πρόκειται για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων στις 13 και 14 Ιουνίου 2020 και θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια της Περιφέρειας και τη συνεργασία του ΕΑΚ θα κερδίσουμε και αυτή τη διοργάνωση η οποία θα αναδείξει τη Λάρισα σε όλα τα Βαλκάνια. Σκοπεύουμε να το συνδυάσουμε με πακέτα γνωριμίας της περιοχής έτσι ώστε πέρα από το αθλητικό γεγονός να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο την τοπική οικονομία. Η Ομοσπονδία Τζούντο στέκεται με σεβασμό απέναντι σε διοργανώσεις που προάγουν ήθος. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει αυτό το ολυμπιακό άθλημα που έχει χαρίσει πολλά μετάλλια στην Ελλάδα και συνεχίζει να χαρίζει. Είμαστε σε ολυμπιακή χρονιά και αν και μικρή χώρα έχουμε ήδη επιβεβαιωμένες 2 συμμετοχές στου Ολυμπιακούς του Τόκιο και κυνηγάμε και τρίτη συμμετοχή. Είναι πολύ σημαντικό αν σκεφτείτε ότι άλλες υπερδυνάμεις πληθυσμιακά δεν έχουν ούτε μια συμμετοχή. Αυτή η προσπάθεια εφόσον αγκαλιαστεί από φορείς και κόσμο θα φέρει τη Λάρισα ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά στον αθλητικό τουρισμό. Σας περιμένουμε όλους στο ΕΑΚ.’.
Η ανάρτηση του Γιώργου Νικολαίδη για τον γιο του
‘Συγχαρητήρια γιόκα μου!!! Σ ευχαριστώ πολύ που για άλλη μια φορά με κάνεις περήφανο!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον καταπληκτικό προπονητή σου @odysseastzigouzidis και τον σύλλογο μας @judo.spartiates.p.f αλλα και την @hellenic_judo_federation για την διοργάνωση! Είναι τιμή μας που αξιόλογοι άνθρωποι του χώρου συγχάρηκαν τον Νίκο και του ευχήθηκαν τα καλύτερα!!! Τα καλύτερα έπονται, stay tuned!!! #judo #hellenicjudofederation #greece #larissa #championship #judoka #myson #goldmedal #firstplace #2020 #nikolaidis_driving_school — feeling blissful at Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολη Λάρισας.’

Πηγή: Kallitheapress.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *