ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΝΟΜΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Παρόλο που βρισκόμαστε δύο και πλέον χρόνια από τις δημοτικές εκλογές, κινητικότητα για το δήμο Αθηναίων υπάρχει σε όλα τα κόμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr συζητήσεις γίνονται και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο τραπέζι έχει πέσει το πρώτο όνομα – έκπληξη το οποίο θα μπορούσε να αντλήσει ψήφους από το χώρο της κεντροαριστεράς: Πρόκειται για τον, προερχόμενο από τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ, πρώην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, καθηγητή Γιάννη Πανούση.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πανούσης είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως η κεντροαριστερά του μέλλοντος θα έχει ως κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και -κατά τη γνώμη μου- αρχηγό τον κ. Τσίπρα», προσθέτοντας ότι «το πιο φυσιολογικό, παρά την κυβερνητική κόπωση του ΠΑΣΟΚ και παρά την πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτοί οι δύο χώροι να βρουν έναν τρόπο να συγκυβερνήσουν».

Να σημειωθεί ότι αν τελικώς ευοδωθεί η υποψηφιότητα Πανούση, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο οποίος απευθύνεται ακριβώς στο ίδιο ακροατήριο.

zougla.gr

Related Post