Breaking News
ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΚΟΣΟΒΟ/ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΦΕΔΡΙΕΣ- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΣΤΟ ΟΤΙ “Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.” ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΧΘΕΣ.
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ
ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ: ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
LONG COVID: ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ “ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ LAPTOP
ΗΠΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ
ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ” ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ
ΣΟΥΔΑΝ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΥΜ
ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ AΜΥΝΑΣ: ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΕΘΝΗ
ΟΗΕ: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Η απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από τη Συμφωνία του Παρισιού, συμφωνία-σταθμό για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη που υπέγραψαν 195 χώρες το 2015, αποτελεί «μεγάλη απογοήτευση στις παγκόσμιες προσπάθειες να μειωθούν οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και να προωθηθεί η παγκόσμια ασφάλεια», ανέφερε ο Στεφάν Ντεζάρικ.

Ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ τόνισε πως «ο γενικός γραμματέας Αντόνιο Γκουτιέρες παραμένει βέβαιος ότι οι πόλεις, οι πολιτείες και οι επιχειρήσεις εντός των Ηνωμένων Πολιτειών -μαζί με άλλες χώρες- θα συνεχίσουν να επιδεικνύουν οραματικότητα για ευέλικτη οικονομική ανάπτυξη που θα δημιουργήσει ποιοτικές θέσεις εργασίας».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι είναι ζωτικής σημασίας «να παραμείνουν οι ΗΠΑ ηγέτιδα δύναμη σε περιβαλλοντικά θέματα», υπογραμμίζοντας ότι ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ προσβλέπει στη συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση ώστε «να χτιστεί το βιώσιμο μέλλον από το οποίο εξαρτώνται τα εγγόνια μας».

ZOUGLA.GR

Related Post