Breaking News
ΒΟΥΛΗ: ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ 1.000 ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ
EUROVISION 2025: H KLAVDIA ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ “ΤΥΧΕΡΗ” 17Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ – Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΝΙΚΕΣ
16 ΜΑΙΟΥ 2025: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΔΗΜΑΣ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!
ΓΡΙΒΑΣ: ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ – ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΑΣΕΠ: ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Η ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ
15 ΜΑΙΟΥ 2025: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΕΘΝΗ
ΜΕΙΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ

Η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία συμφώνησαν να παρατείνουν την εφαρμογή του προγράμματος μείωσης της παραγωγής πετρελαίου μέχρι τον Μάρτιο του 2018, σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης της προσφοράς πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις των υπουργών Ενέργειας των δύο χωρών.

Ο επόμενος γύρος της μείωσης την παραγωγή πετρελαίου, θα υλοποιηθεί υπό τους ίδιους όρους με την υπάρχουσα συμφωνία, δήλωσαν οι υπουργοί Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας και της Ρωσίας, Χαλίντ αλ-Φαλίχ και Αλεξάντερ Νόβακ, σε κοινή ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Πεκίνο.

Τα νέα για τη συνέχιση της εφαρμογής του προγράμματος μείωσης της παραγωγής πετρελαίου, είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών κατά 1,7% στις ασιατικές αγορές.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, που εκδόθηκε μετά την ενημέρωση, οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να μειωθούν τα παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου, στο μέσο επίπεδο της πενταετίας, ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι θα έχουν την υποστήριξη κι άλλων παραγωγών-χωρών για την παράταση εφαρμογής του προγράμματος μείωσης.

Το πρόγραμμα αυτό, που εφαρμόζεται σήμερα προβλέπει τη μείωση της ημερήσιας παραγωγής πετρελαίου κατά περίπου 1,8 εκατομμύρια βαρέλια, στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2017.

www.zougla.gr

Related Post