ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: «ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

Την άποψη ότι η κυβέρνηση θα πέσει διότι «έχει διαπλακεί πολύ νωρίτερα και πολύ εντονότερα από κάθε προκάτοχή της και κινείται με απίστευτη έπαρση και αλαζονεία», εκφράζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ειδήσεις Σαββατοκύριακο”.

Για τη στάση της ΔΑΚΕ που αρχικά διαφοροποιήθηκε από τη ΝΔ στο θέμα των κινητοποιήσεων για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει ότι η θέση του κόμματος ήταν ξεκάθαρη απέναντι στους συνδικαλιστές, λέγοντας «δυσάρεστα πράγματα για τους ίδιους» και διευκρινίζοντας: «Κάνουμε τώρα καθαρούς λογαριασμούς για να εφαρμόσουμε στη συνέχεια αποτελεσματικές πολιτικές».

Σχολιάζοντας τις κατηγορίες της κυβέρνησης προς τη ΝΔ, με αφορμή το θέμα των σκουπιδιών, ότι σχεδιάζει σειρά ιδιωτικοποιήσεων, ξεκαθαρίζει ότι «χωρίς ιδιωτικές επενδύσεις δεν μπορούν να γίνουν νέες δουλειές, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την κρίση», καθώς και ότι «με την ακινησία δεν μπορεί να πάρει μπροστά η μηχανή της οικονομίας».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο, σχετικά με τις συνομιλίες του με ισοβίτη για την υπόθεση του Noor I, ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δίνει συγχωροχάρτι στον υπουργό Άμυνας «για μια σειρά από αντιδεοντολογικές και εξωθεσμικές συμπεριφορές του» με μόνο στόχο «το γάντζωμα στην εξουσία».

ZOUGLA.GR

Related Post