Breaking News
ΒΟΥΛΗ: ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ 1.000 ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ
EUROVISION 2025: H KLAVDIA ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ “ΤΥΧΕΡΗ” 17Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ – Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΝΙΚΕΣ
16 ΜΑΙΟΥ 2025: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΔΗΜΑΣ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!
ΓΡΙΒΑΣ: ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ – ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΑΣΕΠ: ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Η ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ
15 ΜΑΙΟΥ 2025: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ότι προσπαθεί να παγιδεύσει το, λαό και να δημιουργήσει ψεύτικες προσδοκίες κατηγόρησε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα Χανιά.

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση αναφέρθηκε στα 100 χρόνια του κόμματος, για το οποίο επισήμανε την ανάγκη της ισχυροποίησής του, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι «μετά και την τρίτη αξιολόγηση μπαίνουμε σε μια νέα δύσκολη περίοδο για τον Ελληνικό λαό και για τους εργαζόμενους».

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι «την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τρέχει να ολοκληρώσει με τους λεγόμενους θεσμούς την τρίτη κατά σειρά αξιολόγηση, να ψηφίσει έναν ακόμα αντιλαϊκό προϋπολογισμό, τρέχει και μια άθλια προπαγάνδα που στόχο έχει να παγιδεύσει τον λαό, να δημιουργήσει για μια ακόμα φορά ψεύτικες προσδοκίες».

«Πώς γίνεται να τελειώνουν τα μνημόνια και να έχουν ήδη ψηφιστεί μέτρα για μετά το 2019 και το 2020, όπως το τσεκούρι στο αφορολόγητο και τις συντάξεις; Πως γίνεται να τελειώνουν τα μνημόνια και οι κυβερνώντες να έχουν δεσμευτεί για πλεονάσματα που θα φτάνουν μέχρι το 2060;», αναρωτήθηκε.

Όπως υποστήριξε, «μια πρώτη άμεση απάντηση στην κοροϊδία της κυβέρνησης πρέπει να είναι η μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην πανεργατική πανελλαδική απεργία που εξαγγέλθηκε για τις 14 του Δεκέμβρη».

«Ζήσαμε το μεγαλύτερο ξέπλυμα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού»

Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, όπου όπως είπε «ζήσαμε το μεγαλύτερο ξέπλυμα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού κι ακόμα η κυβέρνηση δεν έχει ενημερώσει τον ελληνικό λαό για όλες τις συμφωνίες και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις ξένες βάσεις που υπάρχουν στη χώρα, λέγοντας ότι «το σίγουρο είναι ότι συμφώνησε για την επέκταση και αναβάθμιση των βάσεων στη Σούδα, στον Άραξο, στη Πρέβεζα, και τη δημιουργία νέων, όπως στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης».

Παράλληλα με αφορμή και την παρουσία του στην Κρήτη, επισήμανε: «Δεν έχει δικαίωμα ο λαός της Κρήτης, οι εργαζόμενοι και η νεολαία στα Χανιά να μάθουν, να ενημερωθούν τι ακριβώς συμφώνησε η κυβέρνηση για τη βάση της Σούδας;». Για να τονίσει ότι η βάση στη Σούδα πρέπει να κλείσει.

newsbeast.gr

Related Post