Breaking News
ΠΟΥΤΙΝ: Η ΧΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ
ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚEΣ ΕΙΚOΝΕΣ ΔΕIΧΝΟΥΝ ΤΟ ΙΡAΝ ΥΠΕYΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘEΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ARAMCO
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΠΟΥΤΙΝ, ΡΟΧΑΝΙ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΛΙΜΠ
ΧAΙΚΟ ΜAΑΣ: ΣΕΒΑΣΜOΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠAΘΕΙΕΣ ΤΟΥ EΛΛΗΝΙΚΟY ΛΑΟY ΚΑΤA ΤΗΝ ΚΡIΣΗ
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ
ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΕΚΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019 Ο ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
«ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
ΡΩΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
ΣΕ ΥΦΕΣΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ – ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ
ΜΑIΝΕΤΑΙ Η ΦΩΤIΆ ΣΤΗ ΖAΚΥΝΘΟ – ΔΕΝ EΧΕΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΕI ΑΚOΜΗ
ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ
ΑΓΩΓOΣ ΠΕΤΡΕΛΑIΟΥ ΚΙΡΚΟYΚ-ΤΣΕΪΧAΝ: Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚH ΠΡΟΤΕΡΑΙOΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚIΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
BREXIT: ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
OΡAΣH ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΞΑΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ: «ΟΙ 5 ΣΤΟΧΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΤΙΑ».

Ο Βασίλης Σπανάκης, οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β3 Περιφέρεια του νοτίου τομέα της Αθήνας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στις γειτονιές του Μοσχάτου.

« Η τοπική κοινωνία που μεγάλωσα, το γεγονός ότι ο ένας γνώριζε προσωπικά τον άλλον και νοιαζόταν για το πρόβλημα του, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ενασχόλησή μου με τα κοινά», λέει ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι από παιδάκι περνούσε ατέλειωτες ώρες σε συνεδριάσεις γραφείων Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Καλλιθέα, στο Παλαιό Φάληρο, στην Δάφνη, στον Άγιο Δημήτριο κ.α., ακολουθώντας τον πατέρα του που ήταν επί σειρά ετών Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης των Νοτίων Δήμων.

Την ψήφο των πολιτών αυτών των γειτονιών διεκδικεί στις εθνικές  εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Βασίλης Σπανάκης, έχοντας όνειρα και στόχους για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους και της ζωής τους. Μιλώντας αποκλειστικά στο notia.gr, εξηγεί ποιες είναι οι 5 προτεραιότητές του για τον νότιο τομέα της Αθήνας:

  • Άμεση μείωση της φορολογίας- νέες θέσεις εργασίας

«Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου βρίσκονται η διεκδίκηση της μείωσης της φορολογίας, άμεσης και έμμεσης, ο επαναπροσδιορισμός των αντικειμενικών αξιών και η μείωση του ΕΝΦΙΑ, καθώς θεωρώ ότι στην Περιφέρεια μας πληρώνουμε παραπάνω ΕΝΦΙΑ από αυτόν που θα έπρεπε. Στο ίδιο πλαίσιο πολιτικής διεκδίκησης, εντάσσω και την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης, ώστε να γεννηθούννέες θέσεις εργασίας, και ταυτόχρονα την επιβράβευση των εκατοντάδων συνεπών επιχειρηματιών της περιοχής μας, είτε με κίνητρα πρόσληψης νέων εργαζομένων, είτε με μείωση των φορολογικών συντελεστών».

  • Έμφαση στην ασφάλεια της κάθε γειτονιάς

«Το θέμα της ασφάλειας όλων των Ελλήνων αποτελεί προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δική μου δέσμευση είναι να φύγει ο φόβος από κάθε γειτονιά της νότιας Αθήνας, της περιοχής που ζω με την οικογένειά μου. Η περιφέρειά μας χρειάζεται διαρκή πολιτική ασφάλειας για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί κυρίως μέσα από την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων και της Ομάδας ΔΙΑΣ και την αύξηση του αριθμού των περιπολικών».

  • Βελτίωση των υπηρεσιών υγείας

«Είναι αδιανόητο ότι σήμερα εάν κάποιος χτυπήσει στον Άγιο Δημήτριο, είναι αναγκασμένος να μεταβεί στη Βούλα για περίθαλψη. Έχουμε χρέος να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες της νότιας Αθήνας και για τον λόγο αυτό η ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας αποτελεί έναν από τους βασικούς μου στόχους».

  • Υπηρεσίες για την βελτίωση της καθημερινότητας μας.

«Είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων και γνωρίζω από πρώτο χέρι την Δημόσια Διοίκηση και τις ανάγκες της. Με ενοχλεί να βλέπω το 2019 ανθρώπους να ταλαιπωρούνται για ώρες στις ουρές, λόγω της σημαντικής έλλειψης προσωπικού! Δεν δέχομαι να υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων γι αυτό και διεκδικώ ενιαία πολιτική από το Κράτος και πιο ευέλικτες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς».

  • Περισσότερα έργα υποδομής, καλύτερες συγκοινωνίες.

«Με την συνεργασία των νεοεκλεγέντων δημάρχων και του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε βελτίωση του δικτύου δημόσιας μεταφοράς, σε αντιστοιχία με την γενικότερη ανάπτυξη του νοτίου τομέα της Αθήνας. Παράλληλα, θα αγωνιστώ προκειμένου να προχωρήσει η επέκταση του Μετρό μέχρι τη Γλυφάδα αλλά και για να συνοδευτεί η ανάπτυξη του Ελληνικού με την ανάπτυξη της κάθε γειτονιάς. Στο χέρι μας είναι!».

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!