ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ «ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΣΤΟ ΣΕΦ

Με εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού, θα αρχίσουν το «λίφτινγκ» στο ΣΕΦ, με την Κυβέρνηση να αναρτά μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα στον ΔΙΑΥΓΕΙΑ τους διαγωνισμούς για την πρώτη φάση των έργων.

Στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει μπει το «λίφτινγκ» στο ΣΕΦ. Όπως γράφει η εφημερία «Live Sport» σύντομα θα αρχίσει η πρώτη φάση για την ολική αναμόρφωση του χώρου και η οποία θα περιλαμβάνει ανακατασκευή των παρατημένων γηπέδων, των χώρων αναψυχής 7.000 τ.μ.. Μάλιστα δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, καθώς υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για την ανέγερση ξενοδοχείου.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις για εκμετάλλευση της ταράτσας, η οποία έχει εξαιρετική θέα και μπορεί να φέρει έσοδα ως χώρος αναψυχής. Τα πολλά χρήματα αναμένεται να βρεθούν από την εταιρεία που θα θέλει να διαφημιστεί στη μετόπη του ΣΕΦ. Στόχος της Κυβέρνησης είναι να μπορεί το γήπεδο να φέρνει τα έσοδα που χρειάζονται για την επιχορήγησή του που φτάνουν τα 3.4 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά συζητήσεις θα γίνουν και με τον Ολυμπιακό ο οποίος θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το κλειστό και λογικά θα εκμεταλλεύεται εμπορικά πολλούς από τους νέους χώρους που θα υπάρξουν, μετά τις επαφές που θα γίνουν με την Κυβέρνηση.

newsbeast.gr

Related Post