ΔΙΕΘΝΗ
“ΑΓΟΡΑΖΕΙ “ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ” Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΣ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ! ΤΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χαμογελαστός ότι “ο Ερντογάν είναι φίλος μου”,μετά από τη συνάντηση που είχαν. Ο Τραμπ δεν λέει τίποτα τυχαία και χωρίς κέρδος. Είναι ένας πρόεδρος επιχειρηματίας και καλά κάνει. Η Τουρκία του Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Turkish Airlines σκοπεύει να αγοράσει αεροσκάφη της Boeing,αξίας 11 δις δολαρίων!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Turkish Airlines έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τους Ευρωπαίους της Airbus για την αγορά 40 αεροσκαφών Α350,αξίας 12,4 δισεκατομμυρίων!

Ποιος θα τον ενοχλήσει με τέτοιες συμφωνίες;

Δεν αρκούν βέβαια μόνο τα χρήματα. Εμείς στην Ελλάδα το ΄χουμε ζήσει με την περίφημη “διπλωματία των εξοπλισμών”, που δεν μας απέδωσε απολύτως τίποτα! Αγοράσαμε πανάκριβα όπλα,πολλά από τα οποία δεν χρειαζόμασταν και δεν πήραμε απολύτως τίποτα. Κάποιες φορές μάλιστα ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ και τίποτα,προκαλώντας την έκπληξη των πωλητών. Δεν αρκεί να πληρώνεις. Πρέπει να ΄χεις σχέδιο,στόχους,τακτική . Εμείς δεν είχαμε,αλλά ο Ερντογάν πολύ φοβόμαστε ότι έχει. Μπορεί να του κοστίζει κάπως ακριβά,αλλά δεν αποκλείεται να καταφέρει να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα. Με τον Πούτιν το κατάφερε…

militaire.gr

Related Post