ΠΟΛΙΤΙΚΗ
O MHTΣΟΤΑΚΗΣ “ΕΒΑΨΕ” ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ “ΑΙΜΑ” – ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ
Ένας ΝεοΔημοκρατικός εμφύλιος μαίνεται. Εμφύλιος μεταξύ των στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και μεταξύ των στελεχών και της βάσης της Ν.Δ. Μπερδευτήκατε; Το ίδιο και η Πειραιώς. Πάμε να ξεδιαλύνουμε το κουβάρι.

Η διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου ήταν το ‘καρφί’ στην καρδιά των Καραμανλικών της Νέας Δημοκρατίας, στελεχών που βλέπουν πως ο Κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να αλλάξει τελείως την Αξιωματική Αντιπολίτευση και να την πάει σε οδούς, μακριά από τον Ιδρυτή της. Στο πλαίσιο αυτό φούντωσε η πληροφόρηση περί ίδρυσης νέου κόμματος από καραμανλικούς. Μάλιστα έπεσαν κι ονόματα στο τραπέζι. Τα ονόματα του Βαγγέλη Μειμαράκη, του Γιώργου Βουλγαράκη, του Ευρυπίδη Στυλιανίδη, του Τζιτζικώστα αλλά και του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα.
Οι καραμανλικοί αισθάνονται απομονωμένοι από τις θέσεις κλειδιά στο κόμμα ενώ βλέπουν πως ο Κ. Μητσοτάκης στηρίζεται υπερβολικά (θεωρούν) στους σαμαρικούς.

Σε όλα αυτά έρχεται η οργή της βάσης της Νέας Δημοκρατίας. Οι ΝεοΔημοκράτες εμφανίζονται οργισμένοι με την ανεπαρκή (θεωρούν) στάση του κόμματος στο Σκοπιανό, την έλλειψη πρότασης για τα οικονομικά και φυσικά για το Σκάνδαλο ΝOVARTIS. Bλέπετε ούτε ένας δεν πιστεύει πως το Σκάνδαλο είναι της φαντασίας του ΣΥΡΙΖΑ. Απλά περιμένουν τις υπόλοιπες αποκαλύψεις.

Φυσικά το τι πιστεύει ο λαός δεν έχει σχέση με το νομικό σκέλος. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι δεδομένο, αλλά όταν κάποιος ψηφίζει… στην κάλπη δε σκέφτεται νομικά, αλλά σκέφτεται… ηθικά.

Voicenews.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *