Breaking News
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ
«ΤΣΑΡΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΤΟΥ POUTIN ΣΤΟΝ ERDOGAN ΚΑΙ ΤΟΝ TRUMP
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΚΤΑΙΩΡΟΥ «UMUT»
BΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΕΝΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΓΛΙΣΤΡΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
ΤΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΥΩΧΙΑ
ΤΟ ΒΑΘΥ ΤΡΑΥΜΑ ΤΗΣ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΤΕΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ NOVARTIS
Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΝΩ Ο ΖΑΕΦ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ
ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ
Η ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΥΝΙΤΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
Ο “ΕΡΩΤΑΣ” ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΤΣΑΜΙΚΟ”. ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΓΕΡΣΗ Η’ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ;
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ POWERPLAY KAI H TOYΡKIA
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΓΙΕΡΕΒΑΝ-ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ-ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΜΟΣΧΑ
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ: ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…
O AΣΑΝΤ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
H FYROM ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η FYROM και τα πολιτικά ανδρείκελα που κυβέρνησαν αυτή την χώρα προσπάθησαν με μεθόδους τουλάχιστον ανόητες κατασκευάζοντας σε κάθε πλατεία και το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου να αυτοπροσδιοριστούν ως μακεδόνες.

Η μεγάλη διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη όπου πάνω από 100 χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν κατά των σχεδίων να φέρει η FYROM το όνομα της Μακεδονίας αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση που έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για το…Μακεδονικό.
Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι με όρους πολιτικής διπλωματίας κατάφεραν οι σκοπιανοί ένα ανύπαρκτο κράτος να εκμεταλλευτούν το όνομα της Μακεδονίας, ώστε να αποκτήσουν εθνική υπόσταση.  Ένα κρατίδιο που με γελοίες μεθόδους, προσπαθεί να δημιουργήσει εθνική συνείδηση σε μια κοινωνία σλάβων και αλβανών.
Η FYROM και τα πολιτικά ανδρείκελα που κυβέρνησαν αυτή την χώρα προσπάθησαν με μεθόδους τουλάχιστον ανόητες κατασκευάζοντας σε κάθε πλατεία και το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου να αυτοπροσδιοριστούν ως μακεδόνες.
Οι πολιτικοί της FYROM δεν είναι τίποτε άλλο από απατεώνες που νομίζουν ότι εάν πλαστογραφήσουν την ιστορία θα αποκτήσουν εθνική συνείδηση. Οι εξαπατημένοι πολίτες της FYROM δεν μπορούν να επικριθούν.  Οι κοινωνίες άγονται από το πολιτικό σύστημα που διαμορφώνει εθνικές στρατηγικές. Είναι αληθές ότι η Μακεδονία έχει ρίζα ελληνική, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.
Ωστόσο η ελληνική Μακεδονία εξαπλώθηκε στην περιοχή της σημερινής FYROM και στην δυτική Βουλγαρία.  Η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει μια ιστορική πρόκληση.
Η FYROM λειτουργεί ως απατεώνας πλαστογραφώντας την ιστορία, παραποιώντας τα πραγματικά γεγονότα στο πλαίσιο της αυτοδιάθεσης των λαών και της απαράδεκτης αμερικανικής επέλασης στα Βαλκάνια όπου οδήγησε στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας…καταφέρουν να πείσουν την διεθνή κοινή γνώμη ότι είναι η…Μακεδονία.  Η αλήθεια είναι ότι η πρόκληση για την ελληνική κυβέρνηση είναι η εξής. Ή θα δεχθεί μια χώρα πλαστογράφο, μια χώρα απατεώνα και θα διαπραγματευτεί μαζί τους αποδεχόμενη σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία ή θα διακόψει τις συνομιλίες μη αποδεχόμενη την κλοπή του ονόματος Μακεδονία.  Από την άλλη πλευρά πρέπει να υπερισχύει και ο πολιτικός ρεαλισμός.
FYROM σημαίνει πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας άρα η Ελλάδα με την ονομασία FYROM έχει αποδεχθεί το όνομα Μακεδονία.
 Θα ήταν εθνικά ορθό η FYROM να μην ονομάζεται Μακεδονία ούτε να φέρει σύνθετο όνομα.  Λύσεις υπάρχουν.
 Όμως το δίκαιο όνομα της σλαβο-αλβανικής Μακεδονίας είναι η Νέα Μακεδονία, ούτε καν η Βόρειος Μακεδονία ώστε και οι ίδιοι να σταματήσουν να εξαπατούν τον λαό τους και να αποδειχθούν την ιστορική αλήθεια. 
Η Μακεδονία είναι ελληνική και με τον όρο Νέα Μακεδονία θα καταγραφεί η ιστορική αλήθεια ότι η παλαιά Μακεδονία είναι η Ελληνική.  Ακόμη και με το όνομα Βόρειος Μακεδονία η Ελλάδα κερδίζει γιατί όλοι θα κατανοούν ότι υπάρχει και η Νότιος Μακεδονία.

Οι σλάβοι και αλβανοί της FYROM πρέπει να κατανοήσουν ότι η ιστορική Μακεδονία είναι στην Βόρειο Ελλάδα, επίσης πρέπει να πουν την αλήθεια στον λαό τους, ούτε Μακεδονικό κράτος υπάρχει, ούτε μακεδονική γλώσσα, ούτε μακεδονική εθνότητα. Οι αλυτρωτικές βλέψεις είναι ανοησίες ευφάνταστων πολιτικών τσαρλατάνων.

Bankingnews.gr

Facebook Comments

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ζώδια από το zodia123.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

error: Content is protected !!