Breaking News
«ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ» ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ 1,5 ΕΚΑΤ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ- ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ 20 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 2019
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ) ΚΡΙΣΗΣ
ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ/ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: EKATONTAΔΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΥΔΑΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ
ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ
ΕΝΑ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΠΛΕΥΡΟ
ANOIXTH H ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΛΑΒΡΟΦ: ANOΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΤΟΥΡΚΙΑ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΑΣΤΟΡΑ
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ EΛΛΗΣ – ΤΗΝΟΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1940
DEUTSCHE WELLE: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;
ΜΑΞΙΜΟΥ: ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ»
ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΑΘΗΝΑ: 100% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ
ΚΡΗΤΗ: Η ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΒΙΑΣΜΟ, ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ρ. ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ: «Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ»
ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
H FYROM ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η FYROM και τα πολιτικά ανδρείκελα που κυβέρνησαν αυτή την χώρα προσπάθησαν με μεθόδους τουλάχιστον ανόητες κατασκευάζοντας σε κάθε πλατεία και το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου να αυτοπροσδιοριστούν ως μακεδόνες.

Η μεγάλη διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη όπου πάνω από 100 χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν κατά των σχεδίων να φέρει η FYROM το όνομα της Μακεδονίας αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση που έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για το…Μακεδονικό.
Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι με όρους πολιτικής διπλωματίας κατάφεραν οι σκοπιανοί ένα ανύπαρκτο κράτος να εκμεταλλευτούν το όνομα της Μακεδονίας, ώστε να αποκτήσουν εθνική υπόσταση.  Ένα κρατίδιο που με γελοίες μεθόδους, προσπαθεί να δημιουργήσει εθνική συνείδηση σε μια κοινωνία σλάβων και αλβανών.
Η FYROM και τα πολιτικά ανδρείκελα που κυβέρνησαν αυτή την χώρα προσπάθησαν με μεθόδους τουλάχιστον ανόητες κατασκευάζοντας σε κάθε πλατεία και το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου να αυτοπροσδιοριστούν ως μακεδόνες.
Οι πολιτικοί της FYROM δεν είναι τίποτε άλλο από απατεώνες που νομίζουν ότι εάν πλαστογραφήσουν την ιστορία θα αποκτήσουν εθνική συνείδηση. Οι εξαπατημένοι πολίτες της FYROM δεν μπορούν να επικριθούν.  Οι κοινωνίες άγονται από το πολιτικό σύστημα που διαμορφώνει εθνικές στρατηγικές. Είναι αληθές ότι η Μακεδονία έχει ρίζα ελληνική, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.
Ωστόσο η ελληνική Μακεδονία εξαπλώθηκε στην περιοχή της σημερινής FYROM και στην δυτική Βουλγαρία.  Η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει μια ιστορική πρόκληση.
Η FYROM λειτουργεί ως απατεώνας πλαστογραφώντας την ιστορία, παραποιώντας τα πραγματικά γεγονότα στο πλαίσιο της αυτοδιάθεσης των λαών και της απαράδεκτης αμερικανικής επέλασης στα Βαλκάνια όπου οδήγησε στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας…καταφέρουν να πείσουν την διεθνή κοινή γνώμη ότι είναι η…Μακεδονία.  Η αλήθεια είναι ότι η πρόκληση για την ελληνική κυβέρνηση είναι η εξής. Ή θα δεχθεί μια χώρα πλαστογράφο, μια χώρα απατεώνα και θα διαπραγματευτεί μαζί τους αποδεχόμενη σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία ή θα διακόψει τις συνομιλίες μη αποδεχόμενη την κλοπή του ονόματος Μακεδονία.  Από την άλλη πλευρά πρέπει να υπερισχύει και ο πολιτικός ρεαλισμός.
FYROM σημαίνει πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας άρα η Ελλάδα με την ονομασία FYROM έχει αποδεχθεί το όνομα Μακεδονία.
 Θα ήταν εθνικά ορθό η FYROM να μην ονομάζεται Μακεδονία ούτε να φέρει σύνθετο όνομα.  Λύσεις υπάρχουν.
 Όμως το δίκαιο όνομα της σλαβο-αλβανικής Μακεδονίας είναι η Νέα Μακεδονία, ούτε καν η Βόρειος Μακεδονία ώστε και οι ίδιοι να σταματήσουν να εξαπατούν τον λαό τους και να αποδειχθούν την ιστορική αλήθεια. 
Η Μακεδονία είναι ελληνική και με τον όρο Νέα Μακεδονία θα καταγραφεί η ιστορική αλήθεια ότι η παλαιά Μακεδονία είναι η Ελληνική.  Ακόμη και με το όνομα Βόρειος Μακεδονία η Ελλάδα κερδίζει γιατί όλοι θα κατανοούν ότι υπάρχει και η Νότιος Μακεδονία.

Οι σλάβοι και αλβανοί της FYROM πρέπει να κατανοήσουν ότι η ιστορική Μακεδονία είναι στην Βόρειο Ελλάδα, επίσης πρέπει να πουν την αλήθεια στον λαό τους, ούτε Μακεδονικό κράτος υπάρχει, ούτε μακεδονική γλώσσα, ούτε μακεδονική εθνότητα. Οι αλυτρωτικές βλέψεις είναι ανοησίες ευφάνταστων πολιτικών τσαρλατάνων.

Bankingnews.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ζώδια από το zodia123.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

error: Content is protected !!