Breaking News
ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΑΡΤΕΣ» ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Η ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΥΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ
ΠΡΟΣ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;
Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ 2018 – 2019: ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ
ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΤΑΝ
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ
Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΉΤΑΝ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ ΣΕ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ
ΔΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΦΑΕΛΟΣ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ
ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ !!
Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ !!
ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΤΣΔΑΜ
ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣΤΕΡ ΤΩΝ ΣΥΝΧΡΟΝΩΝ ΜΜΕ
ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ S-400;
Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ! (ΦΩΤΟ)
ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ: «ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΜΑΧΟ»
Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΑΠΟΚΟΜIΣΕ ΟΦΕΛΗ Η ΑΘΗΝΑ;
ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ !
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ERIC TOUSSAINT: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΠΟΤΕ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ

Ο Éric Toussaint, διετέλεσε ως υπεύθυνος σύμβουλος για την διαχείριση του Ελληνικού χρέους στις Βρυξέλλες. Οι δηλώσεις του έγιναν στα τέλη Δεκεμβρίου για αυτό και δεν ανακοινώθηκαν στα Ελληνικά ΜΜΕ. Στην ραδιοφωνική συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό «Διάλογο» κυριολεκτικά κατακεραυνώνει Βαρουφάκη, ΓΑΠ και ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στην Ελλάδα. Επιλεκτικά και επιγραμματικά από κάτω μερικές προτάσεις.

«Οι τράπεζες είχαν πτωχεύσει λόγω λανθασμένων χειρισμών από όλες τις κυβερνήσεις από το 1990 και έπειτα. Το Ελληνικό κράτος και οι πολίτες του όμως δεν ήταν χρεοκοπημένοι.»

«Ο ΓΑΠ (Γιώργος Παπανδρέου) θεώρησε πώς δεν μπορούσε να πει ότι θα σώσει τις τράπεζες για αυτό κήρυξε χρεοκοπία. Για αυτό, επίσης, πίεσε και τον Γεωργίου να αλλάξει τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ

«Οι κυβερνήσεις από το 2008 και μετά είχαν κάθε δικαίωμα αμφισβήτησης και ερωτήσεων για την νομιμότητα του χρέους κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ και από κανέναν»

«Παραπάνω από το 90% των 180δις των μνημονίων δόθηκαν πάλι πίσω στους δανειστές για αποπληρωμή τόκων και χρεών από τράπεζες και ιδιώτες. Την ίδια στιγμή ενώ η ΕΚΤ αγόρασε με 30% έκπτωση ομόλογα (το λεγόμενο «κούρεμα») από την Ελλάδα, τώρα απαιτεί αποπληρωμή τους στο 100% της αξίας συν τόκους από την Ελληνική κυβέρνηση ενώ δανείζει με 1% περίπου επιτόκιο τις ιδιωτικές τράπεζες.»

Σε όλη την διάρκεια της συνέντευξη τους είναι εξαιρετικά καυστικός για τις πράξεις και στάσεις των Ελληνικών κυβερνήσεων αλλά και το πώς οι ξένοι δανειστές στο όνομα της «εταιρικής αλληλεγγύης» και με όχημα την ΕΚΤ, κατάφεραν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε αδιέξοδο, απομυζώντας και δεσμεύοντας την χώρα σε μια «κατάσταση-ζόμπι» όπου πολύ δύσκολα πλέον μπορεί να ξεφύγει. Σε όλα αυτά δεν γλυτώνει κανείς από τις ευθύνες του, όσον αφορά τις δηλώσεις που έγιναν.

Σε αυτό όμως θα πρέπει να επισημανθεί πώς και ο ίδιος φαίνεται να έχει ενοχληθεί από τον παραγκωνισμό του από τις διαδικασίες, καθώς σε κάποια πτυχή της συνέντευξης του αναφέρει πώς μετά την διάλυση της επιτροπής το 2015 και τον υπουργό Βούτση, θεώρησε πώς θα πρέπει να συνεχιστεί το έργο αυτό και έτσι έφτιαξε μια οργάνωση που λειτούργησε παράλληλα με το τι συμβαίνει στην χώρα. Θα αναφέρω τώρα , προσωπικά, πώς ουδείς εργάζεται αφιλοκερδώς, ειδικά στον οικονομικό τομέα, οπότε επιφυλάσσομαι αρκετά και για τους στόχους και σκοπούς του εν λόγω κυρίου.

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας

Geopolitics.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ζώδια από το zodia123.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

error: Content is protected !!