ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΧΑΣΙ: «ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 7 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ»!

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για το ματς: «Σήμερα δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ γρήγορα. Ξεκινήσαμε με πολύ κακό τρόπο. Όταν δίνεις σε τέτοιο επίπεδο ευκαιρίες στον αντίπαλο το πληρώνεις. Ξέραμε πως η Σπόρτινγκ βάζει γκολ από στημένες φάσεις και από γρήγορες επιθέσεις. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και συμπαγείς και όταν σε τέτοιο επίπεδο κάνεις τέτοια… δώρα στον αντίπαλο το πληρώνεις».

Για το ότι έπαιξαν μαζί Μάριν – Φορτούνης: «Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα ότι παίζουν μαζί Μάριν και Φορτούνης. Δεν φταίνε εκείνοι για την άμυνα ή για τις λανθασμένες πάσες. Στο α’ μέρος θα άλλαζα 6 – 7 παίκτες. Στο β’ άλλαξαν τα πράγματα. Χάνουμε ως ομάδα και κερδίζουμε ως ομάδα. Το βασικό πρόβλημα σήμερα ήταν η κακή άμυνα, ότι δώσαμε χώρους και πως με 50άρες μπαλιές μας άνοιγαν την άμυνα. Καμία σχέση δεν έχει το α’ μέρος με το β’. Δεν θα ήθελα να μιλήσω ατομικά για παίκτες».

Για το πώς είδε τη συνύπαρξη Μάριν – Φορτούνη: «Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζουν μαζί οι 2 παίκτες. Βάζεις τους καλύτερούς σου παίκτες για να κερδίσεις. Εάν χρειαστεί θα το κάνω ξανά. Θα μπορούσαμε να το αναλύουμε για 3 μέρες. Όταν χάνεις στο πρώτο λεπτό 0-1 τότε η τακτική πάει στα… σκουπίδια».

Για τη διαχείριση του αγώνα και τις αλλαγές: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έκανα αλλαγή. Υπήρχαν παίκτες με πιο καλή φυσική κατάσταση. Δεν μπορούν να βγάλουν όλο το ματς συνέχεια. Το ότι βγήκε ο Φορτούνης δεν σημαίνει πως πρέπει να ρίξουμε το βάρος πάνω του. Είναι λάθος. Ο Μάριν που πήγε πιο καλά έμεινε αλλά και πάλι δεν πρέπει να λέμε για έναν παίκτη. Έχουμε τραυματίες τους Βούκοβιτς και Μποτία και μας έλλειπε ο Ταχτσίδης. Τι άλλο να κάναμε;»

Για τον Καπίνο και την πίεση στην άμυνα: «Για τα γκολ δεν μπορούμε να πούμε για τον Καπίνο. Δεν αμυνθήκαμε καλά ως ομάδα. Δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όσο πιο επιθετικά γίνεται αλλά έχετε δίκιο. Πρέπει να βελτιωθούμε αισθητά στην άμυνα. Σε αυτά τα ματς δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Στο τέλος βγάλαμε αντίδραση και αυτό είναι καλό και τα 2 γκολ που βάλαμε. Κρίμα που το κάναμε τόσο αργά. Στο τέλος… πέσαμε ως ομάδα αλλά έχουμε πράγματα να δούμε και αναλύσουμε».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Εάν ήξερα πως θα γινόταν έτσι τα πράγματα θα πήγαινα να… θαφτώ. Θα πήγαινα για ύπνο. Είναι εύκολο μετά από έναν αγώνα και ενώ έχεις δει το σκορ να κάνεις δηλώσεις. Το ματς μας πήγε όπως μας πήγε στο πρώτο λεπτό. Φυσικά και έχω ευθύνη για το ματς».

onsports.gr

Related Post