Uncategorized
ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται με τη βρετανική κυβέρνηση μετά την παραίτηση του Βρετανού υπουργού αρμόδιου για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις, χθες το βράδυ.

Όταν ρωτήθηκε αν η παραίτηση του Ντέιβις αποτελεί πρόβλημα, ο Μαργαρίτης Σχοινάς, εκπρόσωπος της Κομισιόν, απάντησε: «Όχι για εμάς. Θα συνεχίσουμε να διαπραγματευτόμαστε καλή τη πίστη με την (Βρετανίδα) πρωθυπουργό (Τερέζα) Μέι και τους Βρετανούς διαπραγματευτές».

Εξάλλου, ο Σχοινάς προειδοποίησε ότι «το χρονοδιάγραμμα, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι στενό. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα», απέφυγε όμως να σχολιάσει την ίδια την παραίτηση του Ντέιβις.

Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν επεσήμανε τέλος ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ συνομίλησε τηλεφωνικά χθες το απόγευμα με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Υπενθυμίζεται ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, διόρισε σήμερα τον Ντομινίκ Ράαμπ ως νέο υπουργό για το Brexit μετά την παραίτηση του προκατόχου του.

Πηγή: Iefimerida.gr 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *