ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ AUDI

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά τρία νέα βραβεία κέρδισε η Audi. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κέρδισε το διεθνούς κύρους Business Insider, καθώς επέλεξε το Audi MMI και το Virtual Cockpit ως το κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Πρόκειται για τον συνδυασμό του συστήματος ΜΜΙ που έχει η Audi στην κεντρική κονσόλα των μοντέλων της και του ψηφιακού πίνακα οργάνων μπροστά από τον οδηγό.

Το δεύτερο βραβείο ήρθε από τους αναγνώστες των περιοδικών «Auto Motor und Sport» και Chip, καθώς επέλεξαν το Audi ΑΙ για το βραβείο τεχνολογίας. Το πολυτελές, μεγάλο σεντάν της Audi, στην τέταρτη πλέον γενιά του, είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που προσφέρει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3, το οποίο σημαίνει αυτοματοποιημένη οδήγηση υπό συνθήκες και κατά περίσταση, ελέγχου της όλης διαδικασίας οδήγησης από το αυτοκίνητο.

Τέλος, η γερμανική έκδοση του περιοδικού ROBB REPORT, θέσπισε ένα νέο βραβείο για το καλύτερο πολυτελές αυτοκίνητο της χρονιάς. Το πρώτο «LUXURY AWARD 2018», όπως ονομάζεται το νέο βραβείο, απονεμήθηκε στο Audi A8 ως το «καλύτερο sedan παραγωγής», καθώς το μοντέλο διαθέτει εξαιρετικό design και καινοτόμες λύσεις.

Newsbeast.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *