ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ C3 AIRCROSS

Η Citroen μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των μικρών SUV αυτοκινήτων, παρουσιάζοντας στην ελληνική αγορά ένα κόμπακτ SUV, που προσφέρεται με μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, με πλήρη εξοπλισμό και ακούει στο όνομα C3 Aircross.

Το ιδιαίτερο στυλ του αμαξώματος και οι έντονες σχεδιαστικές γραμμές δίνουν στο μοντέλο έναν δυναμικό και σύγχρονο χαρακτήρα, ενώ η προσωπικότητα του ενισχύεται από τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης, με 85 εξωτερικούς συνδυασμούς και 5 επιλογές εσωτερικών επενδύσεων. Ταυτόχρονα το C3 Aircross είναι ευέλικτο και ευρύχωρο με το σαλόνι του να μοιάζει μεγαλύτερο χάρη στην πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή.

Με μήκος 4,125 μέτρων και ύψος 164 εκατοστών, σε συνδυασμό με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το C3 Aircross έχει χαρακτηριστικά που τονίζουν τον SUV προσανατολισμό του, αλλά δεν υστερεί καθόλου και στις αστικές διαδρομές, προκαλώντας τους λάτρεις της άνεσης και της περιπέτειας να το επιλέξουν.

Οι χώροι ακόμα και για πέντε επιβάτες είναι μεγάλοι, όπως επίσης το μέγεθος του χώρου αποσκευών που χωρά 410 λίτρα αλλά μεγαλώνει (εξ αιτίας της δυνατότητας μετατόπισης του πίσω καθίσματος) στα 520 λίτρα, ενώ αν το πίσω κάθισμα διπλωθεί φτάνει τα 1.289 λίτρα. Πολύ πρακτική είναι και η δυνατότητα αναδίπλωσης της πλάτης του καθίσματος του συνοδηγού, γεγονός που επιτρέπει την μεταφορά αντικειμένων μήκους έως και 2,40 μέτρων.

Η γαλλική μάρκα ισχυρίζεται πως το νέο μικρό SUV της προσφέρει εξαιρετική οδηγική εμπειρία, σαν γνήσιος εκπρόσωπος του «Citroen Advanced Comfort». Κινείται το ίδιο άνετα εντός ή εκτός πόλης, με τις εκτός δρόμου δυνατότητές του να υποστηρίζονται από τα συστήματα Grip Control (με 5 προγράμματα λειτουργίας – Auto, Sand, All-Road, Snow και ESP Off), πατά σταθερά σε κάθε είδους οδόστρωμα και σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ διαθέτει και Hill Assist Descent.

Είναι εξοπλισμένο με τελευταίου τύπου τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων 12 συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού (όπως π.χ. head-up display) και 4 τεχνολογίες συνδεσιμότητας (όπως η ασύρματη φόρτιση smartphones).

Το C3 Aircross διατίθεται με 3 κινητήρες βενζίνης (3κύλινδρος PureTech των 1.200 κυβικών) απόδοσης από 82 έως 130 ίππους και 2 κινητήρες diesel, 1600 κ.εκ. με ιπποδυνάμεις 100 ή 120 ίππων.

Η έκδοση του turbo βενζινοκινητήρα των 110 ίππων είναι διαθέσιμη και με αυτόματο κιβώτιο, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις η κίνηση μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς.

Το C3 Aircross είναι διαθέσιμο σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Live, Feel και Shine), με τιμές που ξεκινούν από τα 15.300 ευρώ για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις και από τα 18.490 ευρώ για τις diesel.

citreoeena1citreoeena2citreoeena3citreoeena4citreoeena6citreoeena7citreoeena8

newsbeast.gr

Tag

Related Post