Breaking News
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ; KYΡΙΑΡΧΟΥΝ «ΝΟVA» KAI «GORNA (UPPER) MACEDONIA»
ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ 4, ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019-2020
Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ./ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΑΛΥΤΩΝ-ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ: IΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΟΝΤΑΕΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
EKT: ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ
NEO LADA NIVA: ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΜΗΤΑΦΙΔΗ ΣΤΟΝ REAL FM: ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ
Η ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ
ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ;
ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ O ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Φ.ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
ΘΗΒΑ: ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ
ΆΣΤΕΓΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ
ΠΑΤΡΑ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΟ
ΜΑ ΠΟΣΟ… ΑΧΡΗΣΤΟΙ;
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρο Κυριζόγλου, με Δημάρχους της περιφέρειας καθώς και με άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τον κ. Μητσοτάκη καλωσόρισε στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Τζιτζικώστας ο οποίος αναφέρθηκε στις επιδόσεις της περιφέρειας σε ό,τι αφορά την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων και στο συνολικό της έργο.

«Σε μια συγκυρία δύσκολη για την αυτοδιοίκηση, διαμορφώνεται ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, ένα μέτωπο το οποίο έχει διακομματικά χαρακτηριστικά αλλά έχει και αμιγώς αυτοδιοικητική διάσταση. Και πράγματι, οι πρωτοβουλίες αυτές, όπως σωστά είπες, δεν λύνουν κανένα από τα ουσιαστικά προβλήματα. Αντίθετα προσθέτουν ένα πολύ μεγάλο βαθμό αβεβαιότητος σχετικά με το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα γίνουν οι επόμενες εκλογές«, είπε ο κ.Μητσοτάκης στον κ.Τζιτζικώστα.

«Η δική μας δέσμευση είναι ξεκάθαρη: ο εκλογικός νόμος της αυτοδιοίκησης, θα αλλάξει ξανά και οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν με το ίδιο εκλογικό σύστημα με αυτό που ισχύει σήμερα. Και το λέω αυτό διότι είμαι απολύτως σίγουρος ότι οι εθνικές εκλογές, θα προηγηθούν των αυτοδιοικητικών εκλογών, και μάλιστα θέλω να επισημάνω το παράδοξο ο αρμόδιος υπουργός να μη θέλει να γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο, και να συζητά οι εθνικές εκλογές να γίνονται μαζί με τις αυτοδιοικητικές, κάτι το οποίο θα είναι πρωτοφανές, δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρόνια της Μεταπολίτευσης», πρόσθεσε.

«Είμαι λοιπόν απολύτως σίγουρος ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν πριν τις αυτοδιοικητικές και -σε συνεργασία με τις δυνάμεις της αυτοδιοίκησης- θα αλλάξουμε το παζλ των εκλογικών νόμων, αλλά θα συζητήσουμε και τα ουσιαστικά προβλήματα, ώστε να επιτρέψουμε στην αυτοδιοίκηση να κάνει τη δουλειά της καλύτερα, και βέβαια, ειδικά στο δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης, να είναι ένας σύμμαχος, ένας αρωγός, στη μεγάλη προσπάθεια της χώρας» επανέλαβε.

Ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε: «Εγώ είμαι για άλλη μια φορά στη Θεσσαλονίκη -εξάλλου είναι γνωστό ότι έχουμε μια τακτική, και στενή συνεργασία, και μια πολύ φιλική σχέση- γιατί θέλω να συζητάμε για την επόμενη μέρα. Δεν πρόκειται να επιτρέψω, να εκτραπεί ο δημόσιος διάλογος, σε μια στείρα τοξική αντιπαράθεση, για το χθες. Συζητάμε για την επόμενη μέρα, μια σημαντικότητα της περιφέρειας που έχει να επιδείξει, εξαιρετικά αναπτυξιακά, αποτελέσματα και για το πώς η Βόρεια Ελλάδα και ειδικά η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, ειδικά η Θεσσαλονίκη, μπορεί να συνεχίσει να είναι, πρωταθλήτρια στην ανάπτυξη, να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης, να αξιοποιήσει τα σημαντικά πλεονεκτήματα, αυτά θα συζητήσουμε σήμερα, με τον Απόστολο, αλλά και με τους Δημάρχους, και τους εκπροσώπους, σε μια -πιστεύω- πολύ ουσιαστική συζήτηση».

Και κατέληξε λέγοντας: «Εμείς δεν περιμένουμε, να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη, μια ή δύο εβδομάδες πριν από τη Διεθνή Έκθεση -που φέτος έχει και πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά. Διαμορφώνουμε τις προτάσεις μας και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τον πολιτικό μας λόγο διαρκώς, και συζητάμε συνέχεια για το πως μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο συγκεκριμένοι για το τι θα προτείνουμε για τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα.»

Πηγή: News247.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ζώδια από το zodia123.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

error: Content is protected !!