Breaking News
ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΑΡΤΕΣ» ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Η ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΥΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ
ΠΡΟΣ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;
Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ 2018 – 2019: ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ
ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΤΑΝ
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ
Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΉΤΑΝ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ ΣΕ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ
ΔΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΦΑΕΛΟΣ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ
ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ !!
Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ !!
ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΤΣΔΑΜ
ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣΤΕΡ ΤΩΝ ΣΥΝΧΡΟΝΩΝ ΜΜΕ
ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ S-400;
Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ! (ΦΩΤΟ)
ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ: «ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΜΑΧΟ»
Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΑΠΟΚΟΜIΣΕ ΟΦΕΛΗ Η ΑΘΗΝΑ;
ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ !
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒREXIT

Ολοένα και περισσότεροι υπουργοί ανησυχούν ότι το ενδεχόμενο μη συμφωνίας είναι πιο πιθανό από ποτέ  Στις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων. Βασικό του θέμα ήταν το Brexit. Οι υπουργοί ανησυχούν ότι το ενδεχόμενο μη συμφωνίας είναι πιο ορατό από ποτέ.

Στενεύουν τα περιθώρια για την επίτευξη συμφωνίας στις διαπραγματεύσεις για το Brexit. Οπως υποστήριξε ο διαπραγματευτής Μισέλ Μπαρνιέ, η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι έτοιμη να προσφέρει στο Λονδίνο μια «πιο φιλόδοξη» εμπορική συμφωνία μετά το Brexit, με τον όρο ότι η Βρετανία θα τηρήσει τους όρους του διαζυγίου.

“Το σενάριο της μη συμφωνίας δεν είναι αυτό που θέλουμε, παρόλο που είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Μόνο εκείνοι που αγνοούν ή θέλουν να αγνοήσουν τα σημερινά οφέλη της ένταξης στην ΕΕ μπορούν να πουν ότι η μη επίτευξη συμφωνίας είναι θετικό αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Ευρωπαίος διαπραγματευτής.

Πάντως ολοένα και περισσότεροι υπουργοί αρχίζουν να σκέφτονται απαισιόδοξα για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Brexit. Και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

“Οφείλουμε να προετοιμαστούμε για όλες τις υποθέσεις, αν πραγματικά δεν προχωρούν τα πράγματα σύμφωνα με τα αρχικά σχέδιά μας. Φοβάμαι ότι πρέπει επίσης να φανταστούμε το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία” , δήλωσε ο Βέλγος υπουργός Εξωτερικών Ντιντιέ Ρεντέρ.

Το Λονδίνο διεκδικεί επίμονα την άμεση έναρξη των διαπραγματεύσεων για τη μελλοντική σχέση μεταξύ Ενωσης και Μεγάλης Βρετανίας. Κάτι στο οποίοι οι Ευρωπαίοι απαντούν θετικά, υπό την προϋπόθεση ότι η βρετανική κυβέρνηση θα δώσει απαντήσεις για τα δύο βασικά θέματα του πρώτου γύρου συζητήσεων: τα χρήματα που οφείλει το Ηνωμένο Βασίλειο στην ΕΕ και τα σύνορα με την Ιρλανδία.

“Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί συμβιβασμός μεταξύ των 27 κρατών μελών της ΕΕ και της Μεγάλης Βρετανίας για τις μελλοντικές τους σχέσεις. Οπότε αυτό από μόνο μπορεί να σε στείλει στα βράχια, χωρίς να υπάρχει σενάριο συμφωνίας μπροστά σου, κάτι που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα “, σχολίασε ο Γιάννης Εμμανουηλίδης του γνωστού think tank European Policy Center.

http://Euronews

Related Post

Ζώδια από το zodia123.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

error: Content is protected !!