Breaking News
ΤΟΡΠΙΛΗ ΝΙΜΙΤΣ: “Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ” ΤΗΣ ΠΓΔΜ
ΕΙΝΑΙ “ΤΡΕΛΟΣ” Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;…
Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
Γ.ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ: ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΧΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ 1883-1953
“ΜΑΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΥ” – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ: ΜΟΥΜΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ
ΦΕΝΕΟΣ Η ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ”
ΤΑ ΜΕΤΑΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ” ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΩΣ ΤΟ 1939
ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ “ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΥ ΑΝΕΘΝΙΣΜΟΥ”
ΘΛΙΒΕΡΗ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΒΙΛΑ ΝΑΖΙΦΕ: H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ “ΜΑΥΡΗΣ ΧΗΡΑΣ” ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ Η ΒΙΛΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Η ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
METΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ: TO TIMHMA THΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΟΙ “ΠΡΟΔΟΤΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ” ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”: THN OMOΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ “ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ” ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΑΣΥΝΔΕΤΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Στο πλαίσιο του Nissan Intelligent Mobility, η ιαπωνική μάρκα θα εισαγάγει την  υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων στην Ιαπωνία, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις προηγμένες τεχνολογίες της  στην ηλεκτροκίνηση και στην «ευφυΐα» των οχημάτων της.

Η υπηρεσία, που ονομάζεται e-share mobi, θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου του 2018 και αρχικά θα είναι διαθέσιμη με το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf, αλλά  και με το Note e-Power.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία θα επιτρέψει στο Ιαπωνικό κοινό  να γνωρίσει τις αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης της φίρμας, όπως και τον ενθουσιασμό που προσφέρουν τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. Η υπηρεσία θα είναι σε πρώτη φάση διαθέσιμη σε περίπου 30 σταθμούς σε Tokyo, Kanagawa, Shizuoka,  Osaka, Hyogo, Kyoto, Shiga, Nara, Wakayama, καθώς και σε άλλες περιφέρειες, με στόχο να επεκταθεί σε όλη την επικράτεια της Ιαπωνίας.

Χωρίς μηνιαία συνδρομή μέλους, το e-share mobi στοχεύει στο  να προσφέρει μια ξεχωριστής αξίας εμπειρία στον τελικό χρήστη, λόγω της ευκολίας στην χρήση αλλά και στην άνεση της μετακίνησης.

Με προηγμένες τεχνολογίες  όπως η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης ProPilot και το ProPilot Park στο Leaf, αλλά και με το Σύστημα Around View Monitor τόσο στο Leaf όσο και στο Note e-Power,  οι χρήστες της υπηρεσίας θα απολαμβάνουν μια ξέγνοιαστη και ασφαλή μετακίνηση. Επιπλέον, κάθε όχημα θα είναι εξοπλισμένο με μια συσκευή καταγραφής συμβάντων, σε περίπτωση ατυχημάτων.

Το e-share mobi δεν θα χρεώνει μηνιαία συνδρομή μέλους και καμία πρόσθετη χρέωση με βάση την διανυθείσα απόσταση.   Τα εγγεγραμμένα μέλη θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν εκπτώσεων στις ενοικιάσεις οχημάτων (Rent a car) της Nissan, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την άδεια οδήγησης  και ως κάρτα μέλους, εξαλείφοντας την ανάγκη να έχουν μαζί τους μια ξεχωριστή κάρτα.

Τα οχήματα θα καθαρίζονται σε καθημερινή βάση, ενώ οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες πλοήγησης και σε συνιστώμενα δρομολόγια, μέσω τηλεφώνου από εξειδικευμένο πάροχο.  Κάθε όχημα θα διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα ETC για την πραγματοποίηση αυτόματης πληρωμής στα διόδια του οδικού δικτύου.

Το e-share mobi είναι μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της Nissan και της Nissan Car Rental Solutions Co.Ltd. Η συγκεκριμένη υπηρεσία χρησιμοποιεί το Smart Oasis Carsharing, μια πλατφόρμα υπηρεσιών κινητικότητας που παρέχεται από την Nihon Unisys, η οποία έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στις υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων.

Newsbeast.gr

Facebook Comments

Related Post

Ζώδια από το zodia123.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

error: Content is protected !!