Breaking News
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ; KYΡΙΑΡΧΟΥΝ «ΝΟVA» KAI «GORNA (UPPER) MACEDONIA»
ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ 4, ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019-2020
Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ./ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΑΛΥΤΩΝ-ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ: IΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΟΝΤΑΕΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
EKT: ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ
NEO LADA NIVA: ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΜΗΤΑΦΙΔΗ ΣΤΟΝ REAL FM: ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ
Η ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ
ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ;
ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ O ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Φ.ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
ΘΗΒΑ: ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ
ΆΣΤΕΓΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ
ΠΑΤΡΑ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΟ
ΜΑ ΠΟΣΟ… ΑΧΡΗΣΤΟΙ;
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
ΑΠΟΨΕΙΣ
Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Toυ Δαμιανόυ Βασιλειάδη.

Η πιο επικίνδυνη εξέλιξη για τα εθνικά θέματα θα προκύψει με την παράδοση των πέντε υπερσύγχρονων υποβρυχίων από την Γερμανία στην Τουρκία, γιατί αλλάζει επικίνδυνα την ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας –Τουρκίας στο Αιγαίο, που αποτελεί κυριολεκτικά την καρδιά της Ελλάδας. Η Γερμανία με αυτήν την ενέργεια χτυπά κατευθείαν στην καρδιά της Ελλάδας.

 

 

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τον ισχυρισμό μου που εκφράζεται στο βιβλίο μου: Οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, εκδ. «Γόρδιος», Αθήνα 2015, όπου ισχυρίζομαι ότι η Γερμανία ήταν ανέκαθεν εναντίον της Ελλάδας και υπέρ της Τουρκίας, μάλιστα χωρίς εξαίρεση

Κατωτέρω ένα σχετικό άρθρο που διατηρεί την επικαιρότητά του.

                                                                                                    Αθήνα, 9 Μαϊου 2018

 Μέρκελ και Χίτλερ

 

του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα

υπεύθυνου για τη Γερμανία από μέρους του Εθνικού Συμβουλίου για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

                                                                                                           Αθήνα, 29.3.2009

 

                                                                                           Υπάρχει μακεδονικό έθνος;

 

Τι σχέση αλήθεια μπορεί να έχει η καγκελάριος της Γερμανίας με τον Χίτλερ;  Ουσιαστικά καμία. Η κυρία Άνγκελα Μέρκελ είναι καγκελάριος μιας δημοκρατικής χώρας της Γερμανίας, ενώ ο Χίτλερ υπήρξε ένας στυγνός δικτάτορας.

΄Εχουν όμως ένα κοινό σημείο, που είναι μείζονος σημασία για μας ως ΄Ελληνες και που αφορά τα εθνικά μας θέματα. Και εξηγούμαι.

Ο Χίτλερ, για όσους έχουν ιστορική μνήμη, σχεδίασε, με την κατοχή της Ελλάδας από τα ναζιστικά στρατεύματα, τον διαμελισμό της. [1]

Παραχώρησε, εκτός των άλλων, τη Μακεδονία και τη Θράκη στους συμμάχους του Βουλγάρους.

Ποια είναι η θέση της κυρίας Μέρκελ σήμερα; Παραχωρεί έμμεσα την ελληνική Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Η κυρία Μέρκελ (αλλά και ο προκάτοχός της κύριος Σρέντερ) χαρακτηρίζουν την ΠΓΔΜ ως Μακεδονία. Στις 26.3.2009 δήλωσε στη Γερμανική Βουλή συγκεκριμένα, με αφορμή τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ την ερχόμενη εβδομάδα, ότι στο άμεσο μέλλον θα επιτευχθεί η ένταξη της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ και ότι η διαμάχη για την ονομασία δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. ΄Αρα προεξοφλεί η κ. Μέρκελ την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων της τις ευαισθησίες και τα δίκαια των Ελλήνων και έχοντας ως δεδομένη την υποτελή στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα αυτό.

Με τη δήλωσή της αυτή αναγνωρίζει ότι υπάρχει «Μακεδονικό ΄Εθνος», το οποίο κατά λογική ακολουθία θα πρέπει να φέρει και το όνομα αυτό. Συνεπώς η ελληνική Μακεδονία θα πρέπει να ανήκει στη «Μακεδονία», δηλαδή στα Σκόπια, γιατί θα αποτελεί σύμφωνα  με το διεθνές δίκαιο απλούστατα επαρχία της.

Αυτά μας δηλώνει ουσιαστικά η κ. Μέρκελ. Με την έννοια αυτή ταυτίζεται απόλυτα με τα σχέδια του Χίτλερ, ο οποίος ακρωτηρίαζε την Ελλάδα, παραχωρώντας μέρος της επικράτειάς της στη Βουλγαρία και την Ιταλία. Σήμερα βέβαια η κ. Μέρκελ πράττει το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά για τα Σκόπια.

Αυτή η ιταμή στάση μιας υποτίθεται φίλης και συμμάχου χώρας (τι να τους κάνουμε τους εχθρούς, αν έχουμε τέτοιους φίλους!!!), δεν έτυχε καμίας αντίδρασης από πλευράς του Υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης γενικότερα. Ούτε κανενός άλλου κόμματος ίδρωσε το αυτί.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όσους δεν το ξέρουν ή κάνουν ότι δεν το ξέρουν, λόγω ραγιαδισμού, ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έλαβε αποζημιώσεις, για όλες τις καταστροφές σε έμψυχο και άψυχο υλικό που προξένησε στη χώρα η Γερμανία.

Η συμμαχική επιτροπή το 1946 στο Παρίσι, που απασχολήθηκε με το θέμα των αποζημιώσεων που έπρεπε να  καταβάλει η Γερμανία στις κατεχόμενες χώρες, αποφάνθηκε ότι η Γερμανία έπρεπε να καταβάλει στην Ελλάδα το ποσό των 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία δεν καταβλήθηκαν ακόμη και η Γερμανία (με ένα τόκο του 3% ετησίως σε τιμές του 1938 οφείλει στην Ελλάδα). [2]

Επιπλέον οφείλει στην Ελλάδα την επιστροφή του αναγκαστικού δανείου των 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, (με μια προσθήκη του 3% τόκου ετησίως). Επίσης οφείλει να επιστρέψει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που τα κατοχικά στρατεύματα έκλεψαν από την Ελλάδα. Και πολλά άλλα φυσικά. Απλώς αναφέρουμε τα πιο σημαντικά.

Αντί να πιέσει η Ελλάδα τη Γερμανία για όλα αυτά και να απαιτήσει τα δίκαιά της, δέχεται την ταπεινωτική και αλαζονική συμπεριφορά της, που προσβάλει το φιλότιμο και τον πατριωτισμό των Ελλήνων και αποτελεί ανήκουστον ύβριν.

Πως να μας λογαριάσουν οι «φίλοι και σύμμαχοί μας», όταν φερόμαστε ως ραγιάδες!

Μη ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί πρωτοστάτησαν στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Μήπως θέλουν να τιμωρήσουν και την Ελλάδα με τη διάλυσή της, γιατί προέβαλε αντίσταση στον Χίτλερ ;!

 

[1] Βλ. σχετικά: Μανώλης Γλέζος, Εθνική Αντίσταση 1940 -1945, τόμ. Α΄, Αθήνα 2006, σ. 247.

[2] Για πλήρη ενημέρωση στα θέματα αυτά, μπορεί να ανατρέξει ο οποιοσδήποτε στην ιστοσελίδα του «Εθνικού Συμβουλίου οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα»,  Holocaust. gr

 

 

 

 

Πηγή:Anixneuseis.gr

 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ζώδια από το zodia123.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

error: Content is protected !!