Breaking News
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ-MERCOSUR ΕIΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ
ΛYΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚO ΑΝΑΖΗΤΟYΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟI ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΕ
Μ. ΜΠΑΡΝΙΕ: Η ΕΕ «ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΤΑΙ» ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ BREXIT ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ: ΠΥΛΩΝΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
Η ΤΙΤΑΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ – ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 19 ΣΚΑΦΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ «56 ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΝΙΑ
ΟΙ 28 ΝΕΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Ο ΥΠΑΝ Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ «ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ» ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ COSCO
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΙΕΡΩΝΥΜΟ: ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «8» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ
ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ MILLENNIAL
ΤΙ ΘΑ ΓIΝΕΙ ΑΝ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠIΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤHΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛOΓΗΣΗ
Η ΕΠEΛΑΣΗ ΤΟΥ «ΑΝΤIΝΟΟΥ»: ΔΙΑΚΟΠEΣ ΡΕYΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕIΜΑΡΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚOΡΙΝΘΟ
SUZI TROS: Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟ «ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – «ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ» ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECONOMIST: ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ESM ΤΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΜΕ 383 ΨΗΦΟΥΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗ: «ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

Της Ελένης Δουνδουλάκη: Δρ. Θεατρολόγος – Σύμβουλος Πολιτιστικής Πολιτικής & Διαχείρισης, τ. Αντιδήμαρχος Ψυχικού – τ. Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη «Νέα Αρχή για την Αττική» και τον Γιώργο Πατούλη.

Η Περιφέρεια Αττικής, η μεγαλύτερη της Ελλάδας, μπορεί και πρέπει να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα και να βγει από το τέλμα των τελευταίων ετών. Το φάσμα των αρμοδιοτήτων της είναι εξαιρετικά ευρύ και σημαντικό και αφορά στον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών σχετικών με το σύνολο, σχεδόν, των ζητημάτων κάθε επιμέρους περιοχής της. Από τον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, μέχρι την αντιπλημμυρική θωράκιση και την πολιτική προστασία, οι αρμοδιότητές της επηρεάζουν την καθημερινότητα και ορίζουν τη ζωή των πολιτών. Πέρα όμως από αυτά, η Περιφέρεια Αττικής έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει, να συντονίσει και να υλοποιήσει υπερ-τοπικές δράσεις για την ανάπτυξη.

Για την εφαρμογή των παραπάνω, η Περιφέρεια διαθέτει ισχυρότατο προϋπολογισμό και διαχειρίζεται υψηλά κονδύλια, πολλά εκ των οποίων προέρχονται απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα κονδύλια αυτά, ωστόσο, θα πρέπει να αξιοποιούνται στρατηγικά, να κατανέμονται στοχευμένα και να απορροφόνται έγκαιρα προκειμένου να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Μόνο σε ένα τέτοιο πλαίσιο, η Περιφέρεια μπορεί να αναγεννηθεί και να πρωταγωνιστήσει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας, με προσανατολισμό στην ανάδειξη και αξιοποίηση των τοπικών δυνατοτήτων, την προσέλκυση επενδύσεων, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την εξωστρέφεια και  παράλληλα την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής.

Δυστυχώς, η Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία χρόνια έχει παραμεληθεί με σοβαρότατες συνέπειες για τις ζωές όλων μας. Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτή τη δυσάρεστη  κατάσταση. Είναι ανάγκη να γίνει μία Νέα Αρχή. Με σοβαρή στρατηγική και αξιόπιστο πρόγραμμα. Φτάνοντας σε λίγες εβδομάδες, στις κάλπες του Μαΐου, οφείλουμε να επιλέξουμε με προσοχή εκείνους και εκείνες που γνωρίζουν και μπορούν να αξιοποιήσουν τις μεγάλες δυνατότητες και τα σημαντικά εργαλεία που διαθέτει η Περιφέρεια Αττικής.

Σε αυτή τη μάχη είναι ξεκάθαρη επιλογή μου να συμμετέχω. Με την εμπειρία οκτώ χρόνων αυτοδιοικητικής θητείας στους Δήμους Ψυχικού και Φιλοθέης-Ψυχικού, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να συνεισφέρω στην μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση της μεγαλύτερης Περιφέρειας της Ελλάδας. Πιστεύω, μάλιστα, ότι ο Πολιτισμός, ο χώρος από τον οποίο προέρχομαι, θα αποτελέσει ένα από τους πιο δυναμικούς μοχλούς ανάπτυξης, ευημερίας και κοινωνικής συνοχής της Αττικής. Με γνώμονα τα παραπάνω, είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του έμπειρου αυτοδιοικητικού Γιώργου Πατούλη. Έναν συνδυασμό αποφασισμένο να εργαστεί συστηματικά προς όφελος όλων από την επόμενη μέρα της εκλογής του. Με ανθρωπιά, ευαισθησία και, πάνω από όλα, αγάπη για τον τόπο μας. Για να λύσουμε προβλήματα και να δημιουργήσουμε την Περιφέρεια Αττικής που μας αξίζει! Μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη την Νέα Αρχή!

Πηγή: Amarysia.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!