Breaking News
ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»-ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ANTI-DRONES ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!
ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: XAMHΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΤΩΝ 28 (ΑΝΑΠΤΥΞΗ)
Ο EΛΛΗΝΑΣ IΚΑΡΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝIΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛEΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝIΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧOΤΖΑ
ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑΕΦΤΑΡΗΣ…
Η ΑΔΥΝΑΜIΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ «ΣΩΖΕΙ» ΑΠΌ ΤΟ ΦΟΡΟ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
EΠΙΚIΝΔΥΝΗ Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΕ!
ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΡΑΙΣΤΣΕΡΤΣ: ΝΈΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΡΑΝΤ
Η ΤΟΥΡΚIΑ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΓIΔΑ DE FACTO ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ
Η ΚΥΠΡΙΑΚH ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟ BREXIT ΣΤΟ ΕΠIΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝAΝΤΗΣΗΣ ΠΑΥΛOΠΟΥΛΟΥ – ΜΠΑΡΝIΈ
ΚΡΟΑΤΙΑ: ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
Η ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΙΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
21 ΜΑΙΟΥ 2019: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο ΔΙAΛΟΓΟΣ ΤΣIΠΡΑ – ΜEΡΚΕΛ ΣΤΟΥΣ FT ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΝΔ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΤΕΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ
Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗ: «ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

Της Ελένης Δουνδουλάκη: Δρ. Θεατρολόγος – Σύμβουλος Πολιτιστικής Πολιτικής & Διαχείρισης, τ. Αντιδήμαρχος Ψυχικού – τ. Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη «Νέα Αρχή για την Αττική» και τον Γιώργο Πατούλη.

Η Περιφέρεια Αττικής, η μεγαλύτερη της Ελλάδας, μπορεί και πρέπει να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα και να βγει από το τέλμα των τελευταίων ετών. Το φάσμα των αρμοδιοτήτων της είναι εξαιρετικά ευρύ και σημαντικό και αφορά στον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών σχετικών με το σύνολο, σχεδόν, των ζητημάτων κάθε επιμέρους περιοχής της. Από τον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, μέχρι την αντιπλημμυρική θωράκιση και την πολιτική προστασία, οι αρμοδιότητές της επηρεάζουν την καθημερινότητα και ορίζουν τη ζωή των πολιτών. Πέρα όμως από αυτά, η Περιφέρεια Αττικής έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει, να συντονίσει και να υλοποιήσει υπερ-τοπικές δράσεις για την ανάπτυξη.

Για την εφαρμογή των παραπάνω, η Περιφέρεια διαθέτει ισχυρότατο προϋπολογισμό και διαχειρίζεται υψηλά κονδύλια, πολλά εκ των οποίων προέρχονται απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα κονδύλια αυτά, ωστόσο, θα πρέπει να αξιοποιούνται στρατηγικά, να κατανέμονται στοχευμένα και να απορροφόνται έγκαιρα προκειμένου να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Μόνο σε ένα τέτοιο πλαίσιο, η Περιφέρεια μπορεί να αναγεννηθεί και να πρωταγωνιστήσει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας, με προσανατολισμό στην ανάδειξη και αξιοποίηση των τοπικών δυνατοτήτων, την προσέλκυση επενδύσεων, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την εξωστρέφεια και  παράλληλα την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής.

Δυστυχώς, η Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία χρόνια έχει παραμεληθεί με σοβαρότατες συνέπειες για τις ζωές όλων μας. Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτή τη δυσάρεστη  κατάσταση. Είναι ανάγκη να γίνει μία Νέα Αρχή. Με σοβαρή στρατηγική και αξιόπιστο πρόγραμμα. Φτάνοντας σε λίγες εβδομάδες, στις κάλπες του Μαΐου, οφείλουμε να επιλέξουμε με προσοχή εκείνους και εκείνες που γνωρίζουν και μπορούν να αξιοποιήσουν τις μεγάλες δυνατότητες και τα σημαντικά εργαλεία που διαθέτει η Περιφέρεια Αττικής.

Σε αυτή τη μάχη είναι ξεκάθαρη επιλογή μου να συμμετέχω. Με την εμπειρία οκτώ χρόνων αυτοδιοικητικής θητείας στους Δήμους Ψυχικού και Φιλοθέης-Ψυχικού, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να συνεισφέρω στην μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση της μεγαλύτερης Περιφέρειας της Ελλάδας. Πιστεύω, μάλιστα, ότι ο Πολιτισμός, ο χώρος από τον οποίο προέρχομαι, θα αποτελέσει ένα από τους πιο δυναμικούς μοχλούς ανάπτυξης, ευημερίας και κοινωνικής συνοχής της Αττικής. Με γνώμονα τα παραπάνω, είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του έμπειρου αυτοδιοικητικού Γιώργου Πατούλη. Έναν συνδυασμό αποφασισμένο να εργαστεί συστηματικά προς όφελος όλων από την επόμενη μέρα της εκλογής του. Με ανθρωπιά, ευαισθησία και, πάνω από όλα, αγάπη για τον τόπο μας. Για να λύσουμε προβλήματα και να δημιουργήσουμε την Περιφέρεια Αττικής που μας αξίζει! Μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη την Νέα Αρχή!

Πηγή: Amarysia.gr

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!